Особе рођене у овим хороскопским знаковима плене љепотом

index.hr
Особе рођене у овим хороскопским знаковима плене љепотом

Љепоту није лако дефинисати. Она је обично у оку проматрача и зависи од личних критеријума, а често нема везе само са физичким изгледом већ и са унутрашњом љепотом, тачније унутрашњим зрачењем, односно харизмом.

Управо та унутрашња љепота, разлог је због којег неки хороскопски знакови изгледом засјењују све остале, а ево и о којим је знаковима ријеч.

Вага

Овај знак се често сматра и најљепшим, а обично их краси и урођена елеганција. Чешће него припадници других знакова имају симетрично лице, савршено обликоване усне, лијепе очи, младеже и слатке рупице на образима које их чине другачијим, егзотичним и, на крају крајева, привлачнијим од осталих.

Шкорпија

Препознатљиви су по наглашеним цртама лица и великим очима у некој необичној, хипнотишућој нијанси. Осим продорног погледа, поносе се и сензуалним уснама, као и прелијепом, густом косом. Обично су и витке грађе, а красе их и блистав тен и мекана и негована кожа.

Јарац

Припаднице овог знака познате су по одличној и сексепилној фигури. Иако им је изглед углавном просјечан и неутралан, истичу се великим очима, најчешће у плавој или сивкастој нијанси, као и прелијепим и искреним осмијехом. Обично воле да се дотурују, па је и лијепа одјећа оно што их издваја од осталих знакова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана