Оптичка илузија открива особину која вам штети у односима: Шта сте прво примјетили на илустрацији?

Г.С.
Оптичка илузија открива особину која вам штети у односима: Шта сте прво примјетили на илустрацији?

Све што треба да урадите јесте да погледате илустрацију и да запамтите шта сте прво угледали...

Оно што прво примјетите на илустрацији откриће вам која ваша интровертна особина штети у односима с ближњима. Занимљива илустрација скрива одговор о томе са којом особином највише одбијате људе од себе, а све што треба да урадите јесте да погледате слику и да запамтите шта сте прво угледали, пише Your Tango.

Лобања

Ако сте прво видjели лобању, ваша је тајна интровертна особина потреба за дужим раздобљем мира и тишине. Волите ужурбаност свакодневног живота, али потребно вам је бар сат времена тишине дневно ако планирате да имате довољно снаге за обављање осталих ствари током тог дан. То није зато што не можете да се сконцентришете, већ зато што вам такви тренуци помажу да 'напуните батерије'. Свакако изразите своје потребе партнеру, јер ћете тако смањити напетост.

Приказ с капуљачом

Ако је прво што сте видjели приказ с капуљачом, изврстан сте партнер и сви воле кад се појавите на забавама, али сте такође и затворени, чак и према свом партнеру. Поштовање ваше приватности је кључно за вас, иако вам је тешко да то признате, из страха да би то могло да "одгурне" потенцијалног партнера. Покушајте мало да се отворите и да подијелите с другима како се осећате и шта вас мучи.

Мачеви

Ако сте прво видели мачеве, ваша интровертна особина је што не знате да одбијете друге људе из страха да их не повредите. Слободне дане обично проводите у комуникацији с пријатељима и у одласку на разне авантуре, иако то можда и није оно што ви желите. Ипак, нећете ништа да кажете, па из тог разлога ни не уживате у свом слободном времену. Немојте да осјећате потребу да морате да прихватите позив или да се оправдавате када одбијете. Људи који вас воле неће се наљутити на вас ако одлучите да узмете мало времена за себе и не учествујете у неким активностима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана