Они су најзлобнији: Овим хороскопским знацима не желите да станете на пут

ГС
Они су најзлобнији: Овим хороскопским знацима не желите да станете на пут

Неки људи се радују туђим успјесима и воле да буду подршка својим ближњима, међутим, појединци уживају да виде како се други муче и не остварују своје циљеве.

 За ових пет знакова буквално може да се каже да су најосветољубивији и највећа злопамтила.

Рак
Ракови су познати по лошем расположењу и негативности, али то није једина ствар о којој треба бринути када станете Раку на пут. Познато је да они реагују с одбрамбеним ставом на готово све, чак и на лијепе ствари. Злоба тог знака темељи се на заштити и сигурности, зато, ако узнемирите Рака, будите спремни да ће вас напасти.

Водолија
Иако овај знак може бити прилично емоционално интелигентан по питању веза и пријатељстава, често се изолује од људи који су им најближи јер немају много емоционалног капацитета за емпатију. Понекад могу да имају и велики комплекс супериорности. Понекад им њихов интелектуални немир може дати осјећај да су свемоћна бића, при чему вјерују да знају највише, а да су други око њих на неки начин испод њих.

Бик
Бик је иначе одан и најчешће другима око себе дјелује мирно и сабрано, али оно што многи људи не знају јесте како то лако може да се промијени у неколико минута. Опуштени и хладнокрвни Бикови чине се безопаснима, али такви су док не повриједите њихово срце. Знак Бика може бити прилично оштар ако се осјећа занемарено или издано, али углавном нападају због повријеђеног срца.

Ован
Овнови су добро познати по свом авантуристичком и страственом духу, али могу се тешко носити ако осјећају да их неко не види. Под владавином ватреног Марса, Ован воли да побјеђује ​​и увијек себе ставља на прво мјесто. Такође, лако се могу увриједити ако неко покуша да им стане на пут. Ако се увриједи, дрске ријечи Овна довољно су оштре да сруше ваше самопоуздање. Испод те грубости ипак је неко ко жели да се осјећа схваћеним и цијењеним.

Шкорпија
Шкорпијина интензивна личност и склоност да претјерају често их чини дубоко несхваћенима. Тај мистериозни знак никада не заборавља ни најмању бол или непоштовање које му је нанесено и саставља најсложеније планове за освету. Срећом, нећете морати пречесто да бринете о њиховом осветољубивом расположењу. Шкорпијине негативне особине могу лако да се обуздају љубазношћу, истинољубивошћу и разумијевањем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана