Они су највећи материјалисти

Агенције
Они су највећи материјалисти
Они су највећи материјалисти

Особе рођене у овим хороскопским знаковима једноставно обожавају новац и све што он доноси. Али иако многи на то гледају као на нешто лоше, то не мора нужно да буде тако.

Њима плодови рада значе више него било коме другоме и труде се да их умножавају што је више могуће. Бик

Бикови новац изузетно цијене. Раде колико год је потребно како би га зарадили, а када зараде довољно, воле себи да приуште луксузне ствари. Иако су увијек спремни да помогну, Бикови не воле да позајмљују новац ни другима ни од других. Њихова највећа грешка је та што понекада покушавају да купе сопствену срећу, што је врло краткорочно.

Лав

Особе рођене у знаку Лава одмалена сањају о богатству. Увијек купују и инвестирају у најбоље и воле да живе на високој нози. Али када је у питању стицање новца, није им тешко да раде и неколико послова како би имали све што пожеле. Врло су амбициозни и велики су хедонисти, што воле и да истичу.

Јарац

Јарчеви новац и све што посједују цијене више од било чега и не желе ни у ком случају да остану без своје имовине. Веома су вредни и спремни су напорно да раде како би остварили своје снове. Ипак, Јарчеве мучи исти проблем као Бикове. Куповином одјеће и свакаквих непотребних ситница они покушавају да замаскирају неке проблеме и покушају да се усреће на потпуно погрешан начин.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана