Они су највећа злопамтила хороскопа: Опраштају, али не заборављају

index.hr
Они су највећа злопамтила хороскопа: Опраштају, али не заборављају

Неки људи не могу да забораве грешке другима, чак и ако то истински желе.

Они могу да опросте у неким ситуацијама, али никад не заборављају. Како ћемо се понашати у тим ситуацијама, много зависи од нашег хороскопског знака, пише YourTango.

Ових пет знакова највећа су злопамтила хороскопа:

Шкорпија

Шкорпија не опрашта када је неко изда или јој направи нешто лоше. Она заправо може да постане прилично опсесивна нечијом издајом и потребом за осветом. Припадници овог знака могу толико тврдоглаво да се држе нечега да скоро сваки пут кад се тога сјете буду још огорченији. Вријеме лијечи ране за већину људи, али не и за Шкорпије.

Бик

Бикови су пажљиви и често примећују ствари које други не виде. Посебно су пажљиви у вези с тим коме треба вјеровати. Они памте своје грешке и најчешће их не понављају. Ако сте на неки начин повриједили Бика, они ће то запамтити и дуго имати на памети.

Рак

Ракови добро памте како су се осјећали током одређеног раздобља и та емоција помаже им да се присете свега у вези с њом. Љубав припаднике овог знака може да учини посесивним јер добро памте и лијепе ствари и колико су се фантастично осјећали с особом коју воле. Негативне ствари у вези с бившим могу да нестану, али ће позитивне заувијек памтити.

Дјевица

Дјевице никад не заборављају чињенице. Оне добро памте и не заборављају ништа што је у подручју њиховог занимања. Чак и ако забораве, поновно ће научити исто и потрудити се да прикупе још више информација. Дјевице задржавају информације боље од свих знакова хороскопа и воле да се размећу својим знањем.

Јарац

Јарчеви добро памте важне датуме и задатке. Ако су вам обећали да ће нешто да ураде, нећете морати да их подсјећате на то јер ће се сами сјетити. Јарчеви су независни, одговорни и никад не заборављају, преноси Index. Ако је у питању нешто болно или тешко, даће све од себе да то обраде и да се помире са стањем ствари. Они могу да опросте, али никад не заборављају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана