Они су најбољи у флерту

Агенције
Они су најбољи у флерту

И док неки мушкарци уопште не знају са женама, други могу да освоје коју год пожеле.

Астролози тврде да на способности флертовања утиче и хороскопски знак, а у овим знаковима рађају се највјештији заводници:

Ован

Овнови воле да буду мачо мушкарци на свим животним пољима па тако и у љубави. Освајају класичним, ватреним приступом, директно и без околишања. Такође, мушкарци рођени у овом знаку пружиће вам узбуђење и задовољство које желите.

Лав

Лавови су по природи заљубљени сами у себе и пуни самопоуздања, што не скривају. Они ће такође без превише околишања, али краљевским опхођењем, задивити жену. Ако треба, око ње ће се трудити недјељама, а упорношћу и стилом сигурно ће успијети да је освоје. И у кревету ће овај мушкарац бити великодушан па ће вам пружити највише што може, али исто то ће очекивати и од вас. Другим ријечима, он пружа, али и захтјева обожавање.

Вага

Мушкарац Вага освојиће вас са пуно стила, шарма и раскоши. Ваге уживају у интимним тренуцима са партнером и желе да од њих чују њежне ријечи, али очекују и да им се партнер у потпуности посвети. Ови мушкарци сматрају се великодушним љубавницима, и због то им треба и одговарајућа партнерка, која ће моћи да их прати у свему.

Шкорпија

Шкорпије се сматрају љубавницима високог напона и иако многе жене маштају о романси са једним таквим, мало њих може да их прати. Он ће тако брзином муње освојити ваше срце и тијело, али сваки покушај разговарања о интимности неће им бити пријатан јер су у суштини нежни и рањиви. Али ће секс бити и више него фантастичан.

Стрелац

Кад се свидите Стрелцу, он ће вас купити пажњом и покушаваће све, само како би вас освојио. Тако ћете имати утисак да сте ви једина жена на свијету коју он жели. Шта желите у кревету, он ће то и урадити, али има ману због које бисте могли да будете повређени. Колико год да су искрени и одлучни, понекад су и врло безобзирни, па је савјет да се чувате.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана