Најснажније жене хороскопа: Оне су несаломиве и не одустају

Срна
Најснажније жене хороскопа: Оне су несаломиве и не одустају

Ове жене су заиста несаломиве и из сваке животне недаће излазе све јаче.

Генерално, жене су веома јаке. Оне имају много улога и балансирају своје животе на начине који често задивљују. Али, хајде да откријемо, које су то најснажније међу њима? Од ватрене одлучности Овна до практичне мудрости Јарца, сваки астролошки знак доноси посебан скуп особина које нас све инспиришу, преноси Мери Клер.

У огромном небеском плесу, сваки хороскопски знак носи јединствене снаге и квалитете. Данас истичемо космичке ратнике међу нама – 5 најјачих женских хороскопских знакова.

1.Жена Ован

Тешкоће је не спутавају, док већину препрека може сама да савлада. Жена Ован зна своју вриједност и самоувјерено се креће кроз живот. Она је прави борац и излази као побједник из већине битака. Ако неко покуша да је контролише, биће суочен са веома јаким реакцијама, јер ратник скривен у њој не „спава“ баш тешко. Жели да буде прва у свему, свака врста контроле је бјесни, пуна је независности и страствено слиједи сваку своју жељу.

2. Жена Шкорпија

Шкорпија, којом владају Марс и Плутон, је сила на коју треба рачунати. Са интензитетом који може да продре у најдубље области, жене Шкорпије су мистериозне и привлачне. Њихова одлучност и сналажљивост чине их страсним у било којој потрази коју одаберу. Од каријерних амбиција до личних односа, жене Шкорпија се сналазе у животним изазовима.

3. Жена Лав

Вођене Сунцем, жене Лавови сијају попут небеских тијела која њима владају. Са краљевским присуством и магнетном харизмом, жене Лавови су рођене вође. Њихово самопоуздање и великодушност освјетљавају сваку просторију у коју уђу.

4. Жена Јарац

Јарац, којим влада Сатурн, оличава дисциплинованог архитекту зодијака. Жене Јарчеви су познате по својој амбицији, стратешком размишљању и непоколебљивој посвећености својим циљевима. Оне граде империје са јаким осећајем одговорности и практичности.

5. Жена Водолија

Она може да постигне било шта у животу без ичије помоћи. Води их планета Уран, планета мужевног принципа, па су ове жене често доживљене као хладне и неприступачне. Ипак, жене Водолије су ненадмашни борци за правду и савршено верни пријатељи.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана