Чека нас пун Мјесец у Дjевици: Један знак ће доживјети трансформацију, остали треба да се чувају

ГС
Чека нас пун Мјесец у Дjевици: Један знак ће доживјети трансформацију, остали треба да се чувају

Пун Мјесец у Девици пружа прилику за усклађивање свакодневних навика с вишим циљевима, па своју пажњу усмјерава на практичне кораке који воде ка остварењу дубљих емоционалних и духовних потреба.

У наставку текста сазнајте како ће пун Мјесец у Дјевици утицати на сваки хороскопски знак.

Ован

Пун Мјесец наглашава вашу потребу за организацијом. Ово је идеално вријеме да преиспитате своје приоритете и уведете ред у „критичне“ аспекте живота. Можете очекивати изненадне преокрете који ће вас подстакнути на акцију.

Бик

За вас пун Мјесец доноси фокус на финансије и сопствену вриједност. Можете да доживите финансијску срећу, али само ако сте спремни да прилагодите своје дугорочне финансијске планове.

Близанци

Ово је раздобље интроспекције. Пун Мјесец у Дјевици подстиче вас на размишљање о вашим најдубљим емоционалним потребама. Неке везе могу да буду на тесту, али искрена комуникација доноси јасноћу.

Рак

Пун Мјесец освјетљава ваш дом и породични живот. Можете очекивати емоционалне тренутке који ће ојачати породичне везе. Идеално је вријеме за рјешавање дугорочних породичних питања.

Лав

Ваша комуникацијска вјештина долази до изражаја. Пун Мјесец вас подстиче на изражавање креативних идеја. Будите отворени за нове начине изражавања себе, то може да промјени вашу судбину.

Дjевица

Ово је ваш тренутак и ви ћете доживјети трансформацију. Пун Мјесец у вашем знаку наглашава ваше личне циљеве и амбиције. Можете очекивати напредак у каријери, али будите спремни и на суочавање с изазовима.

Вага

Пун Мјесец освјетљава вашу духовну страну. Можда ћете осјетити потребу за повлачењем и интроспекцијом. Медитација и духовне праксе доносе вам мир и јаснију визију пута који би требало да пратите.

Шкорпија

Друштвени живот и пријатељства су у фокусу. Пун Мјесец може да донесе изненађења у ваш друштвени круг. Отвореност према новим искуствима води вас ка неочекиваним, али позитивним промјенама.

Стријелац

Наглашени су каријера и јавни живот. Пун Мјесец доноси прилике за напредовање, али само ако сте спремни напорно да радите. Ваш труд ће се препознати и биће награђен.

Јарац

Ово је вријеме за ширење ваших видика. Пун Мјесец вас подстиче на учење и истраживање. Путовање или образовање могу да промјене вашу перспективу и отворе вам нове могућности.

Водолија

Пун Мјесец наглашава вашу потребу за емоционалном трансформацијом. Можете очекивати дубоке промене које ће тестирати вашу снагу. Ово је вријеме за отпуштање онога што више не служи вашем највишем добру.

Рибе

Односи и партнерства су под лунарним микроскопом. Пун Мјесец у Дјевици може да донесе тестове и изазове у вашим најближим везама. Искреност и преданост кључни су за превладавање било каквих препрека.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана