Нумеролошка прогноза за 3 мјесеца: Једни ће се заљубити, а други обогатити

ГС
Foto: Илустрација

Сазнајте каква ће вам бити наредна три мјесеца.

Увелико смо у септембру и бројимо посљедње дане до почетка јесени.

Ново годишње доба многима ће бити нови почетак, донијеће много изазова, али и потешкоћа, али и период благостања и хармоније.

Све ће то имати великог утицаја на љубавне, породичне и пријатељске односе, на мотивацију и расположење.

Нумеролози су открили какву енергију носе септембар, октобар и новембар и какве су прогнозе у области љубави и каријере.

Септембар

Овај мјесец доноси велике промјене у животу сваког од нас, нарочито по питању партнерства, љубави и пријатељства. Неко ће ојачати свој однос с партнером, неко га раскинути заувијек. У пословној сфери велике су шансе за нове сарадње, за нове перспективе, нарочито ако је с друге стране успјешан мушкарац. Захваљујући својој енергији, септембар ће многима омогућити напредовање у каријери, поправљање материјалног положаја. Најважније што треба да урадите у овом мјесецу јесте јачање односа – породичних, пријатељских, љубавних, али и пословних. Покушате да прихватите различитости и да са другима нађете заједнички језик.

Октобар

Овај мјесец биће у знаку породице и дома. Под утицајем његове енергије, многи парови пожељеће да се скуће, да купе или изнајме стан, да ријеше своје стамбено питање и свију топли дом. Други ће се одлучити за реновирање, али генерално гледано, мјесец доноси срећу и благостање. У области каријере, многи ће управо у октобру добити шансу да напредују, да савладају неку нову вјештину…Имаћемо жељу да радимо, бићемо мотивисани, стрпљиви, ријешени да се изборимо са свим тешким ситуацијама.

Новембар

Ово је мјесец савладавања тешкоћа, самим тим и за показивање издржљивости, јаке воље, неодустајања. На све што вам не одговара сада треба да реагујете, да се побуните, нарочито ако вас неко повриједи или понизи. Сада имате шансу да заблистате, да јавно наступите и покажете колико вриједите и шта знате. Могуће да ће неко покушати да стане на пут вашем успјеху. Такође, овај мјесец доноси енергију партнерства у љубави. Ако сте сами, сада је прави тренутак да упознате неког занимљивог, пише Супержена.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана