Нумерологија: Да ли вам име доноси новац?

Агенције
Нумерологија: Да ли вам име доноси новац?

Да ли ћете лако у животу долазити до новца или ћете морати да се мучите за сваку марку, може да открије комбинација бројева и вашег имена.

Како рачунати:

Прво напишите своје име и презиме, па у табели испод пронађите број који одговара сваком слову. Након тога је потребно да саберете бројеве имена и презимена одвојено, а онда саберете и та два броја. Веома је важно да их сабирате док не добијете једноцифрен број, пише Блиц.

1: А, Ф, Н, В

2: Б, Г, Њ, З

3: Ц, Х, О, Ж

4: Ч, И, П

5: Ћ, Ј, Р

6: Д, К, С

7: Џ, Л, Ш

8: Ђ, Љ, Т

9: Е, М, У

ЈЕДАН

Број један тежи ка томе да увијек буде први. Те особе се труде да савршено обављају свој посао јер они знају да им од тога зависи њихово самопоштовање. Никад се не ослањају на друге особе и не рачунају на туђу помоћ. Њих више занима рад него стицање капитала.

ДВА

Увијек имају уза се партнере који им помажу око тога како да дођу до новца. Њих партнер обично издржава, запошљава или им обезбјеђује услове како би успјели да реализују своје пословне потенцијале. Потенцијал “двојки” највише долази до изражаја када раде у групи или тиму.

ТРИ

Ове особе можда и највише воле новац, али до њега долазе веома тешко. Међутим, ако успију да сопствени бизнис повежу са потребом да се забављају, онда ни овим особама неће мањкати новца. Главна карактеристика је њихова креативност и спремност за рад.

ЧЕТИРИ

Људи са овим бројем ни до чега не долазе лако и увијек морају да се помуче. Такође морају да улажу невјероватне напоре за сваки њихов успјех и да се одричу забаве због посла. Често ћете чути да одбијају послове које воле, а све то због боље плаћених послова.

ПЕТ

Ове собе су лежерне и њихова највећа зарада их очекује на путовањима или у иностранству. “Петице” су веома прилагодљиве особе које имају добру интуицију. Такође имају способност која им помаже да не троше новац тамо гдје га сви остали троше.

ШЕСТ

Овим особама су потребни људи који су истомишљеници и са којима ће се повезати. “Шестице” највећи успјех остварују кроз породични бизнис. Ако “шестице” не успију да се запосле у заједници, може да се деси да читав живот проведу у сиромаштву.

СЕДАМ

“Седмице” највише воле када откривају туђе тајне, јер им то иде од руке, а од тога могу и солидно да зарађују. У стању да жртвују новац само да се баве оним пословима које воле и у које вјерују. Ако им је судбина таква да не морају да брину о финансијама, уживаће у потпуности.

ОСАМ

“Осмицама” је најважније да буду добро плаћене за оно што раде. Оне нису способне само да зараде новац, већ су способне и да их дуплирају. Једна од њихових главних карактеристика је да знају да уложе новац тако да се он буквално сам умножава.

ДЕВЕТ

“Деветке” трагају за пословима који ће им донијети брз, лак и велики профит. Њихова главна особина је нестрпљивост, а то је за њих велика препрека у раду и у зарађивању. “Деветке” ако схвате да се труд не мора увијек исплатити из прве, имаће велику шансу да се обогате.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана