Њихов мозак ради 100 на сат: Ово су три најинтелигентнија знака хороскопа

Г.С.
Њихов мозак ради 100 на сат: Ово су три најинтелигентнија знака хороскопа

Астролози кажу да су представници ових хороскопских знакова убедљиво интелигентнији од осталих из скупа зодијака. Њихов мозак никад не мирује, а идеје се само нижу.

Врло лако се сналазе у свим ситуацијама, а ако се нађу у неприлици брзо ће се из ње извућу, баш захваљујући свом бистром уму.

Водолија

Припадници овог знака екстремно су интелигентни, што објашњава како је међу њима велики број прослављених генијалаца. Одлично пролазе на тестовима интелигенције, имају таленат другачијег и оригиналног приступа проблемима и велику могућност концентрације. Што су интелигентнији, то су склонији и емоционалној нестабилности.

Близанци

Припадници овог знака врло су бистри, а наспрам других знакова одликује их брзина размишљања, као и бистрина с којом долазе до решења проблема без претеране муке. Имају одличну способност учења и савладавања нових вештина, али им то користи само ако су спремни да се посвете нечему.

Јарац

Припадници овог знака поседују тзв. практичну интелигенцију која их тера на више у свему, па тако и у знању. Имају завидну меморију која им омогућује да памте и најбаналније ствари које њима увек користе, а одлично примењују стечено знање и никад не заборављају оно што су једном савладали.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана