Невине душе: Ови хороскопски знаци су најискренија бића на планети, верују у љубав и мир

ГС
Невине душе: Ови хороскопски знаци су најискренија бића на планети, верују у љубав и мир

Да ли вас интригирају  чисте душе, они појединци који као да без труда одишу позитивношћу? У астрологији се верује да одређени хороскопски знаци поседују искрене душе, ширећи радост и доброту гдје год да се нађу.

Ако сте радознали да знате да ли ви или неко кога познајете спада у ову категорију, наставите да читате како бите открили више о ова четири знака.

Рак

Ракови су познати по својој његујућој и саосеćајној природи. Захваљујући владавини Мјесеца, они су у дубоком контакту са својим емоцијама и поседују урођену способност да саосјеćају са другима. Њихова истинска брига за добробит оних око њих чини их природним неговатељима и особама од поверења. Ако тражите утеху и разумевање, Рак ćе вас сигурно саслушати без осуђивања.

Рибе

Рибе су оличење емпатије и осетљивости. Под управом Нептуна, планете снова и духовности, они поседују дубоко разумевање људског искуства. Њихова саосеćајна срца воде их да помогну онима којима је потребна, често жртвујуćи сопствене потребе зарад других. Ако сте у потрази за пријатељем који вас заиста разуме на нивоу душе, не тражите даље од Рибе.

Дјевица

Дјевице на први поглед могу изгледати резервисано, али испод њихове мирне спољашњости крије се златно срце. Под владавином Меркура, они поседују оштар ум и оштро око за детаље. Њихова алтруистичка природа их приморава да понуде практичну помоć онима којима је потребна. Ако тражите смернице или практична решења за животне изазове, Девица ćе вам пружити добре савете са искреношćу и понизношćу.

Вага

Ваге су миротворци зодијака, вођени дубоком жељом за хармонијом и равнотежом. Под владавином Венере, планете љубави и лепоте, они поседују урођени шарм и грациозност која привлачи друге к себи. Њихова дипломатска природа омогуćава им да виде обе стране у свакој ситуацији, што их чини одличним посредницима и особама од поверења. Ако вам је потребан пријатељ који ćе увек настојати да види најбоље у вама и другима, Вага ćе вам бити непоколебљива подршка

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана