Неодољив хороскопски знак који осваја све пред собом, али пазите га се

Глас Српске
Неодољив хороскопски знак који осваја све пред собом, али пазите га се

Било да сте скоро ступили у везу са једним или сте заједно већ годинама, можете се осјећати као да заиста не познајете свог партнера у потпуности.

Ах, ти Лавови...

Иако можда не вјерујете да астролошки знак неке особе има било какав утицај на његову или њену личност, свакако не може шкодити да се мало „распитате” о некоме прије него што емотивно инвестирате у тај однос.

Ако размишљате о изласку с Лавом, имате среће. Рећи ћемо вам осам ствари које треба знати ако желите да се забављате са овим самоувјереним, неустрашивим и понекад агресивним ликовима.

Воле када су у центру пажње

Лавови воле да им се дивите и осјећају се најбоље када упијају похвале од других. Што значи да би требало да будете спремни да му стално дијелите комплименте. За све. Почевши од њиховог успјеха, преко њиховог појављивања, до нечег смјешног што су рекли. И прихватите чињеницу да нећете бити једини који вреднују њихове квалитете; Лавови често посједују магнетну силу и привлаче пажњу свих око себе.

Веома су самоуверени

Лавови су веома самоувјерени у своје способности и много цијене своју врједност. И док самоувереност дефинитивно може бити добра ствар, може бити и негативна страна ако измакне контроли и чиниће вам се да је Лав превише фокусираним на себе, чак до те мјере да не посвећује довољно времена и пажње вама.

Они су страствени и романтични

Лавови могу бити изузетно страствени. То се односи на њихову љубав према романтици (воле наклоност) и сексуалне односе (цијене их и цијене сензуална искуства и окружење).

Имају ватрену личност

Знаком Лава управља Сунце (што објашњава зашто се осјећају као да су центар универзума). То такође објашњава зашто су понекад толико бахати. Они су отворени, неустрашиви, снажни и спремни да великом брзином ускоче у сваки изазов или ситуацију.

Тешко им је да испрате везу

Лавови се загрију, али им је тешко да испрате до краја. Када веза почне, Лав може бити узбуђен и лако се може заљубити, али то обично не траје дуго. Не зато што Лав не жели да настави да излази са вама, већ зато што им је тешко да испрате, а понекад их је потребно „гурати” да би наставили да раде на вези.

Они су лојални

Лав ће учинити све што је потребно да заштити оне које воли. Они су невјероватно лојални и гранично посесивни, али те емоције потичу из добре намјере посвећености и љубави када Лав осјети да се слаже са неким ко је једнако посвећен вези.

Они имају жељу за животом

Ако желите да будете сигурни да ће вам журка проћи добро, позовите неколико Лавова. Лав увијек воли да се забавља и има праву жудњу за животом. Заиста воле забаву и игре за било који узраст, тако да очекујте да ћете са њим пробудити своје унутрашње дете. Воле да се добро забаве, а када проводите време са Лавом, нема сумње да ћете се добро забавити.

Воле да имају контролу

Једноставно, Лавови воле да буду главни. То је оно што их чини успјешним у пословању, али и оно са чиме се можете тешко носити када сте у вези. Лавови су навикли да вуку конце, управљајући свим ситуацијама (и људима) око њих, и да су у позицији супериорности и вођства. То није нужно лош квалитет; у ствари, овом свијету треба више самопоузданих, паметних, ентузијастичних вођа. Али када излазите са Лавом, понекад је тешко то толерисати, зато се побрините да знате у шта се упуштате.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана