Немојте им се замјерити: Ови знакови вам неће опростити ако их повриједите

ГС
Немојте им се замјерити: Ови знакови вам неће опростити ако их повриједите

Тешко је опростити, али овим хороскопским знаковима је то теже него осталима. Откривамо о којим знаковима је ријеч...

Опростити је тешко, али не и немогуће. Осим ако не спадате у скупину ових хороскопских знакова који то једноставно не могу направити. У наставку прочитајте којим се то знаковима не желите замјерити.

ЈАРАЦ

Спада у скупину тешких знакова с којима се не исплати упуштати у расправу када су љути. Врло су дисциплинирани у свему, па тако и у љутњи, стога су способни прекрижити особу која их је повриједила и устрајати у томе.

БИК

Бикови су по природи врло сталожени и рационални те због тога имају потребу опростити све, али такођер су врло тврдоглави и поносни. Управо их те особине спречавају да уистину и опросте особама које су им се замјериле, повриједиле их или на било који начин оштетиле.

РАК

Можда је тешко замислити емотивне ракове као злопамтила и ставити их у исту категорију с биковима и(ли) јарчевима, али они уистину тешко праштају. Када им направите нешто нажао, они не негодују гласно и жустро попут два раније споменута знака. Шутке ће вам дати до знања да сте повриједили њихове осјећаје и да то никада неће заборавити.

ШКОРПИЈА

Припаднике овог знака с разлогом се назива живом ватром. Шкорпија је уистину један од најватренијих хороскопских знакова, реагира импулсивно и страствено, стога није паметно љутити га. Он нема дар опроста и ако га једном изневјерите, никада вам више у потпуности неће вјеровати.

ЛАВ

Ако сте се икада запитали ко је поноснији од бика и јарца заједно, одговор је – лав. Никада вам неће опростити пријеступ због принципа. Лав очекује поштовање и ако га не добива, онда опрост и није опција, пише Задовољна.хр.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана