Немилосрдни су: Ови знаци хороскопа безобзирно елиминишу људе из свог живота

ГС
Немилосрдни су: Ови знаци хороскопа безобзирно елиминишу људе из свог живота

Астрологија нам може бити и те како корисна.

Поготово у ситуацијама у којима покушавамо да избегнемо конфликт.

Постоје они хороскопски знаци који опраштају и они који су спремни да вас избаце и да се не осврну.

Ован

Ован није склон навикама које ће га везати за једно мјесто и никад се неће окружити људима које не сматра вриједнима своје пажње. Ован је знак којим управља Марс, планета коју астролози називају “богом рата” или “планетом акције”. Једном кад њима учиниш нажао, добићеш још једну прилику само ако си изузетно срећна. Али немој рачунати на то. Неће се они премишљати, они ће све везе с тобом пресјећи као да се никад нисте волјели или радили заједно и неће се ни осврнути. Ован напросто не жели да троши своје време на људе који нису уз њега без двоумљења или који би могли да га издају.

Овнови су рођене вође, авантуристи су и стварно добро друштво. Често се на нешто усмјере с пуно страсти, што може бити изванредно, али може каткад бити и лоше. Ако случајно откријеш мрачну страну њихове ватрене нарави, упознаћеш особу која може истовремено бити и љута и агресивна. Ован је ратник и увек је спреман за битку. Ако им станеш на пут, извадиће свој мач и пререзати све своје везе с тобом.

Лав

Лавови знају бити веома романтични, великодушни и лојални према људима које заволе. Што се тиче љубавних веза, Лавови се лако заљубљују и чак понекад у томе и пренагле. Они воле да буду заљубљени. Али изнад свега воле кад их воле. У сваком случају, Лав воли бити у средишту пажње. Познато је да воле свјетла рефлектора и да им је јако стало до тога како их други виде.

Тим знаком влада Сунце, које исто има краљевски статус. Лав је често најоданији пријатељ којег можеш имати, али ако закључи да га ниси достојна, он ће те одрезати и тај ће однос завршити без одуговлачења. За Лава је најважније како се неко у вези односи према њему, био он пријатељ или љубавник. Лав размишља овако: ако ја могу бити лојалан теби, нема разлога да ти ниси лојална мени. На његовом двору нема мјеста за оне који му нису одани. И тачка.

Шкорпија

Шкорпије знају добро шта желе и шта не желе. Ако се некоме догоди да код “своје” Шкропије заврши на попису оних које не жели, Шкорпија ће се на улици од те особе само окренути и отићи. Шкорпија је водени знак који све осећа веома дубоко. Ако повредиш Шкорпију, она ће то осјетити, баш лично. Њима је свака повреда тим тежа јер су веома опрезни када некога пуштају близу. Једном кад ти се Шкорпија отвори и повјери, а она то не чини ни често ни с многима, мораш да будеш свјесна тога да он то схвата веома озбиљно.

Водолија

Водолије воле да се брину за друге, за њих се зна да воле своју ширу заједницу и да воле да помажу људима. Они су посебни и пуни разумјевања. Могу да постану пријатељи са било киме. Али заиста не подносе лажове, лопове и све оне с лошим намерама. Могу се они и правити да су ти опростили, али никад неће заборавити увреду и онога ко их је повриједио. Они су самостални, осјећају се добро и кад су сами и увек ће лако пронаћи онога ко ће те замјенити кад те одбаце.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана