Неки знакови ће овог прољећа упознати сродну душу - да ли сте међу њима?

Г.С.
Неки знакови ће овог прољећа упознати сродну душу - да ли сте међу њима?

Када лишће опет озелени, ови знакови зодијака наћи ће срећу у љубави.

Рибе

Људи рођени у овом знаку ће овог прољећа имати највише среће у љубави, више од свих других знакова Зодијака. Самим почетком најромантичнијег доба године, процвијетаће и њихова романса.

Могуће је да ће да постану блиски са неким ко им је већ сад драг или ће добити прилику да обнове стару љубав. Лијепе вијести их очекују 11. априла, а посебно би добро могли да се зближе са Биком, Раком, Шкорпијом и Јарцем.

Веза са људима рођеним у тим знаковима могла би да им донесе дубоку љубав за којом трагају па и преданост и сигурност, а то је управо оно што Рибама треба да би показале своју најбољу страну.

У потрази за сродном душом привлачиће их јако водени знакови јер су слични, добро се слажу и привлаче међусобно, али то не значи и да са њима могу да имају складан љубавни и породични однос. То треба да имају на уму.

Рибе које су већ сад у вези, учврстће однос са партнером, а могуће је и вјенчање.

Јарац

Ту се ради о појединцима који су врло посвећени породици. Они већ у мислима сањаре о свом малом породичном гнезду, а долазак пролећа можда им баш то и омогући.

Јарчеви који су сами, вјероватно ће да упознају некога са ким ће пожељети да остану заједно до краја живота, а они који су сад у вези, осјетиће да однос постаје снажнији и озбиљнији.

Могуће је да су раније осјећали да никако не могу добро да се повежу са партнером, али то би ускоро требало да се промјени. Љубавни живот ће кренути у другом, бољем смјеру.

Доласком прољећа, поједини припадници овог знака могли би да почну да живе са досадашњим партнером, а лако је могуће и да се заједно преселе у иностранство.

Самци ће већ са првим данима прољећа осјетити лептириће у стомаку, али ипак би требало да буду опрезни и да се не баце у загрљај првој особи која наиђе и побуди њихову пажњу. Важно је да буду стрпљиви и чекају своју сродну душу, а кад наиђе, то ће итекако да осјете.

Савршен партнер за њих могао би бити рођен у знаку Бика, Дјевице, Шкорпиоје и Рибе. Наиме, са Биковима и Дјевицама дијеле подједнаке животне идеале, док ће Шкорпије цијенити њихову амбициозност, емотивну стабилност и озбиљност код рјешавања проблема.

За Рибе је Јарац узор који вреди да се прати, и управо са људима рођеним у том знаку имају највише изгледа за праву, вјечну љубав.

Вага

Након тешког периода, посебно у љубави, људи рођени у знаку Ваге напокон ће доћи на своје. Смијеши им се мир и спокој на љубавном плану. Лако је могуће да ће сродна душа да пронађе њих, а не обрнуто како су се надали док су узалуд покушавали да је пронађу у протеклом периоду.

Овог прољећа упознаће некога са ким ће пожељети да остаре. Страст са том особом биће огромна.

Они који су већ сад у вези, постаће још срећнији уз партнера и велике су шансе да своју везу крунишу браком. Ипак, неке везе неће опстати, и то оне које ни раније нису функционисале, али то је добро јер се отварају нека нова врата.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана