Недjeљни хороскоп од 17. до 23. септембра: Близанци да не одлажу важне одлуке, а Дjевице да се спреме за важан разговор

Г.С.
Недjeљни хороскоп од 17. до 23. септембра: Близанци да не одлажу важне одлуке, а Дjевице да се спреме за важан разговор

Сазнајте шта вас очекује на пољу љубави, каријере и здравља у седмици од 18. до 23. септембра 2023.

У наредну недјељу улазимо уз подршку Младог Мјесеца у Дјевици што нам пружа мотивацију да се изборимо за себе и јасно дефинишемо циљеве за наредни период.

А Меркур је кренуо директно, тако да нема оправдања за стагнацију, пише могујатосама.рс.

Ован

Љубав: Пред Овнове Млад Мјесец у Дјевици ставља важне одлуке, вријеме је за продуктивне разговоре. Направите договор који ће вам омогућити мир и стабилност у љубавном односу. Пред слободним припадницима знака је необавезан флерт.

Посао: Пружа вам се прилика да се ослободите проблема који вас муче мјесецима. Уколико очекујете нову пословну прилику наредна недјеља вам доноси успјех. Право је вријеме за пословне преговоре, прихватите прилику која вам се пружа.

Здравље: Стабилно.

Бик

Љубав: : Бикове очекује мирна недјеља када је поље љубавних односа у питању. Посвећени сте свакодневним пословних задацима, желите да испуните обавезе на послу али и у кући. Партнер вам је захвалан. Одморите се током викенда.

Посао: Млад Мјесец пружа вам прилику за јасно дефинисање пословних релација, за склапање важних пословних уговора. Пред вама је крајње продуктивна радна недјеља. Очекује вас добра финансијска ситуација.

Здравље: Сјајно.

Близанци

Љубав: Да ли сте донијели важне одлуке? Зашто их одлажете? У животе Близанаца враћа се особа из прошлости, на вама је да освијестите своје потребе и жеље. Близанце у вези и браку не очекују веће промјене у наредној недјељи.

Посао: Завршио се ретроградни ход Меркура можете да се опустите и испланирате недјељу тако да буде продуктивна али и да оставите себи времена за одмор. Уколико се пружи прилика за развијање хобија, само напред. Нема разлога за премишљање!

Здравље: Добро се осјећате.

Рак

Љубав: Очекују вас продуктивни астролошки аспкти када је љубавни однос у питању. Надокнадите енергију, опустите се уз партнера и уживајте у недјељи која је пред нама. Слободни имају прилику да уђу у везу са енергичном и интересантном особом.

Посао: На пословном плану тренутно није фокус, већина се сусреће са стандардним пословим обавезама. Недјеља је идеална за преуређивање канцеларијског простора и куће. Искористите наредне дане на продуктиван начин.

Здравље: Добро.

Лав

Љубав: Наредна недјеља пружа вам прилику за одмор, искористите је да надокнадите изгубљену енергију. Викенд је повољан за дружење са старим пријатељима. Не очекују вас веће промјене на љубавном плану.

Посао: Ретро Меркур је завршио своје дјеловање, позитивнија радна атмосфера очекује вас током наредне недјеље. Завршите са старим пословним пројектима, немојте их одлагати. Очекује вас финансијски добитак.

Здравље: Добро се осјећате.

Дјевица

Љубав: Недеља пред Дјевицама је складна, имате прилику да уживате у вријемену проведеном с породицом. Пружа се прилика за разговор о озбиљним темама који многи од вас дуго прижељкују. Само напред будите храбри!

Посао: Тренутно није фокус на пословним обавезама, ово поље у наредној недјељи остаје по страни. Завршите што морате, слободно вријеме посветите себи и унапредите своје здравствено стање. Очекује вас продуктивна недјеља.

Здравље: Ојачате имунитет.

Вага

Љубав: Пред Вагама је изазовна недјеља, пружа вам се прилика да ријешите несугласице са партнером поготово ако сте на почетку везе. Останите рационални, немојте узалуд расипати енергију. Очекује вас романтичан викенд!

Посао: У први план излази ваша пожртвованост, моћ организације и комуникационе вјештине. Уколико се припремате за разговор за посао, наредна недјеља доноси вам успјех. Генерално гледано пред вама је повољан период за напредак!

Здравље: Сјајно.

Шкорпија

Љубав: Осјећате нервозу коју не можете да објасните, вјежбе дисања и физичка активност могу бити од користи. Немојте улазити у конфликт са партнером, радије се усмјерите на продуктивне пословне и кућне обавезе. Нема већих промјена на љубавном плану, било да сте слободни или да сте у вези.

Посао: На пословном плану вас очекује стабилна ситуација, нема већих промјена. Спремни сте да прихватите одговорност и организујете пословне пројекте, сарадници се ослањају на вас. Очекује вас стабилна финансијска ситуација.

Здравље: Нервоза.

Стрелац

Љубав: Пред Стрелчевима је продуктивна недјеља као створена за дружење са пријатељима. Уживајте у необавезном флерту, током викенда можете упознати занимљиву особу. Покрените се, будите у покрету и размрдајте своје тијело и ум!

Посао: Стрелчеви прижељкују нове пословне пројекте, ви не волите да стагнирате и себи изнова задајете нове циљеве. Прихватите тренутни период, окрените се себи и испуните пословни програм који се од вас захтијева. Тренутно нема већих промјена!

Здравље: Добро се осјећате.

Јарац

Љубав: Фокус је на вама, вашем духовном развоју и емотивном животу. Шта је оно што осјећате дубоко у себи? Право је вријеме за рад на себи, за јачање самопоуздања. Нема већих промјена на пољу љубави, фокус је на унутрашњем свијету.

Посао: Пред Јарчевима је потписивање уговора, прихватите нове пословне актвности преузмите одговорност. Генерално гледано вас очекује интензивна јесен како су пословне активности у питању. Само напријед!

Здравље: Добро.

Водолија

Љубав: Ове недјеље, ваша љубавна сфера је под снажним утицајем планета, доносећи промјене и узбуђења. Уколико сте у вези, можда ћете осетити потребу да са партнером разговарате о будућности. Отворена и искрена комуникација ће вам помоћи да разјасните очекивања и циљеве. За слободне Водолије, ово је повољан период за упознавање.

Посао: На пословном плану, можете очекивати динамичну недјељу. Ваша креативност ће бити на врхунцу, што ће вам помоћи да пронађете иновативне ријешења за изазове који се појављују. Ово је добар тренутак за тимски рад и сарадњу. Будите отворени за нове идеје и спремни да прихватите промјене.

Здравље: Очекује вас добро здравствено стање.

Рибе

Љубав: Ваша способност да осјетите потребе и жеље партнера ће бити изражена, што ће вам помоћи да ојачате вашу блискост. Уколико сте слободни, могли бисте се заљубити у некога ко вам је већ близак или ко има сличне вриједности и интересе. Уживајте у емоцијама!

Посао: Имате могућност да истражите нове пројекте или идеје које ће донијети позитивне промјене. Будите спремни да се суочите са изазовима, али имајте повјерења у своје способности да превазиђете препреке. Вјерујте у себе!

Здравље: Стабилно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана