Недјељни хороскоп: Ко ће добити брдо пара, а ко напредовати у каријери

ГС
Недјељни хороскоп: Ко ће добити брдо пара, а ко напредовати у каријери

Венера, Меркур и Сунце налазе се у Раку, тако да су одлуке које доносимо под снажним утицајем наших осјећања. Венера у Раку прави позитиван аспекат са Марсом из Бика, тако да први пут у 2024. години имамо добар однос мушког и женског принципа, па су могуће нове романсе на основу искрене привлачности.

Јупитер у Близанцима доноси нове идеје, појачану комуникацију али и завршавање папирологије, пипе Информер.

ОВАН

Посао - Наглашено четврто поље може да вам донесе рад од куће. Такође, због породичних околности ћете бити деконцентрисани, јер ћете жељети да се посветите другим обавезама. Марс у Бику доноси вам солидну зараду, тако да нећете остати без пара.

Љубав - Венера у Раку даје предност осјећањима изнад разума, тако да можете да очекујете изливе нежности од стране партнера. Венера у Раку може да вам донесе и романтичан сусрет. Пријаће вам особе које су природне, спонтане и искрене.

Здравље - Добро.

БИК

Посао - Марс у вашем знаку доноси вам потребу да мијењате ствари на послу, па макар вас то коштало мира. Ипак, Венера, Меркур и Сунце у Раку доносе вам повољне исходне преговора, тако да можете да очекујете разрјешење. Ако сте прижељкивали неки важан папир, то може да се ријеши у наредним данима.

Љубав - Венера у Раку чини вас осјетљивим, али и романтичним. Потребна вам је додатна пажња, али и стабилан ослонац у емотивним односима. Једно познанство може да почне из обичног дописивања, а онда да се претвори у нешто више. У вашем окружењу налази се особа која вам се допада.

Здравље - Добро.

БЛИЗАНЦИ

Посао - Меркур у Раку доноси вам одличне дане за новац. Паре ће се лијепити за вас, тако да ћете имати зараду најмање од два паралелна посла. Финансије ће вам бити приоритет, а није ни лош период за улагање. Јупитер у вашем знаку вам олакшава многе ствари, па су вам врата свугдје отворена.

Љубав - Јупитер у првом пољу указује да је партнерски однос срж ваше стабилности. Због тога ћете радити на унапређењу односа са вољеном особом. Уколико сте слободни, спремите се за познанства која могу да вам промијене живот.

Здравље - Одлично.

РАК

Посао - Сезона вашег знака доноси вам пуно могућности. Имате шасну да зарадите велики новац, али и потпишете уговор. Планете су на вашој страни, тако да ће било каква иницијатива бити плодоносна у наредним данима. Имаћете и одличну подршку пријатеља.

Љубав - Венера у вашем знаку доноси вам емотивно буђење. Бићете неодољиви за особе супротног пола, јер сте тренутно један од најљепших знакова у Зодијаку. Можете лако да се заљубите и започнете нову романсу. Многи ће примијетити како сте се прољепшали.

Здравље - Одлично.

ЛАВ

Посао - Наглашено 12. поље доноси вам период у којем желите да будете повучени. Не откривате своје потезе, а веома сте неповјерљиви према сарадницима јер не знате коме да вјерујете. Истина је да на послу ништа није онако како изгледа да јесте, а веома је важно да не насједате на велика обећања.

Љубав - Венера у Раку доноси вам тајну симпатију. То је неко ко вас привлачи, али не желите да откривате своја осјећања. Могућа је тајна веза са особом која можда није слободна. Склони сте тајним аферама, али пазите да неко не повриједи ваша осјећања.

Здравље - Психолошки проблеми.

ДЈЕВИЦА

Посао - Меркур у Раку доноси вам за остварење циљева, али и подршку утицајних пријатеља. У наредним данима имате шансе да остварите неки сан, који вам дуже вријеме припада. Звијезде су вам наклоњене, тако да ћете уживати у успјешним данима.

Љубав - Венера у Раку доноси вам преокрет на емотивном плану. Особа коју посматрате као пријатеља ће вам изјавити љубав. Уколико сте били незадовољни у емотивном смислу, наредна недјеља вам доноси преокрет.

Здравље - Добро.

ВАГА

Посао - Наглашено 10. поље доноси вам пуно посла, али и нове изазове у каријери. Неко ће вам понудити да напредујете у фирми, али ћете то доживљавати стресније него што јесте. Веома сте осјетљиви и све критике доживљавате лично, тако да вас је лако увриједити у овом периоду.

Љубав - Венера у Раку и Марс у Бику доноси љетњу авантуру. Могућност почетка нове романсе са неким ко вам истински одговара. Коначно сте у бољој фази за љубав и то ћете отворено показивати. Венера у Раку доноси вам и романсу на послу.

Здравље - Лошије.

ШКОРПИЈА

Посао - Наглашено девето поље доноси вам лијепу недјељу за планирање путовања. Идеалан је период године да промијените амбијент, па чак и прихватите понуду за посао у другом граду. Боље се осјећате, па сте полетни и расположени.

Љубав  - Венера у деветом пољу може да донесе романсу на путовању. Уколико отпутујете са драгом особом, то ће унаприједити ваш однос, тако да је идеалан период године за бјег поред воде. Пријаће вам Ракови.

Здравље  - Добро.

СТРијЕЛАЦ

Посао - Венера у Раку доноси вам одличну зараду на послу или могућност повишице. У добром сте период за спонзорства и располагање туђом имовином, тако да ће новац да се лијепи за вас. Јупитер у Близанцима искористите да добијете на популарности и промовисање пословних пројеката.

Љубав - Меркур вам доноси сусрет са неким ко ће вам бити пивлачан. То је неко ко је затворенији али гаји наклоност према вама. Поједини Стријелчеви ће имати сусрет са разведеном особом. Пријаће вам Ракови и Близанци.

Здравље - Пазите на исхрану.

ЈАРАЦ

Посао - Јупитер у Близанцима доноси вам проширење посла. Због тога можете да радите два посла одједном. Планете у Раку вам доносе бољи имиџ и могућност да добијете на популарности захваљујући послу који радите. Искористите позицију планета да радите нешто креативније.

Љубав - Венера у Раку доноси вам сусрет са особом која је позната широј јавности. То је неко ко је младолик и природно лијеп, а вама ће бити привлачан. Ако сте у вези која траје годинама, лако можете да станете на "луди камен".

Здравље - Добро.

ВОДОЛИЈА

Посао - Наглашено шесто поље доноси вам брдо посла, али ће вам пријати убрзан темпо рада. Имате могућност да радите нешто креативиније, па ћете бити испуњени што имате обавезе које вам пријају. Уколико планирате да се бавите некретнинама, оставите то за јул.

Љубав - Сунце у Раку доноси вам љубав преко пословних контаката. Упознаћете особу која је амбициозна и концентрисана на посао, али ћете успјети да остварите занимљиву комуникацију. Ракови су вам изазовни у овом периоду.

Здравље - Мијењате навике и исхрану.

РИБЕ

Посао - Венера, Меркур и Сунце у Раку доносе вам инспиративну недјељу са пуно познанстава. Сада стварате контакте за јесен, тако да су вам многа врата отворена. Марс у Бику даје вам велику преговарачку моћ, па имате шансе да убиједите друге у своје ставове.

Љубав - Венера у Раку доноси вам нову љубав и лијеп период за проширење породице. Уколико сте слободни, пред вама је недјеља која може да вам донесе заљубљивање. Могли бисте лако да сретнете некога ко је баш по "вашој мјери".

Здравље - Одлично.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана