Недjељни хороскоп: Бику се поправљају финансије, Лавови ће имати доста посла, а гдје си ту ти?

Г.С.
Недjељни хороскоп: Бику се поправљају финансије, Лавови ће имати доста посла, а гдје си ту ти?

Прочитајте недељни хороскоп од 5. до 11. јуна 2023. године и сазнајте шта вам звијезде кажу када су у питању љубав, посао и здравље!

ОВАН

Недјељни хороскоп од 5. до 11. јуна 2023. године Овновима доноси изазове Бићете преплављени обавезама и притисцима на послу. Важно је да останете фокусирани и организовани како бисте успјешно обавили све задатке. Поведите рачуна о свом здрављу и правите паузе кад год је то потребно. На емотивном плану, будите стрпљиви и пажљивији према партнеру. Најбољи дани биће вам сриједа и недјеља.

БИК

Ова недјеља Биковима доноси могућност финансијског напретка. Могуће су неочекиване прилике за зараду или повећање прихода. Искористите их максимално и будите паметни у управљању новцем. На пољу љубави, могуће су неке тензије и несугласице, али ако будете отворени за компромис, можете превазићи све изазове. Најбољи дани биће вам уторак и четвртак.

БЛИЗАНЦИ

За Близанце ће ова недјеља бити врло креативна и инспиративна. Имате много идеја и енергије да их спроведете у дјело. Искористите овај период за покретање нових пројеката и повезивање са људима који вас инспиришу. На личном плану, можда ћете се суочити са неким унутрашњим конфликтима. Радите оно што вас испуњава и немојте да скрећете са пута. Љубав може да вам западне у кризу. Вријеме је за велике промјене. Не прихватајта мање од оног што заслужујете. Најбољи дани биће вам сриједа и петак.

РАК

Ова недјеља доноси Раку прилику за побољшање односа са породицом и вољенима. Посветите вријеме блиским особама и покажите им колико вам значе. На пословном плану, будите пажљиви и не доносите брзоплете одлуке. Могуће су мање расправе са колегама. Пазите на језик! Више се одмарајте и редовно вјежбајте.Најбољи дани биће вам четвртак и недјеља.

ЛАВ

Лавовима ова недјеље биће прилично динамична. Могли бисте да се суочите са неким изазовима на послу, али уз мало стрпљења и упорности, можете их успјешно превазићи. Не примајте све к срцу. На финансијском плану, будите опрезни са трошковима, правите рационалне одлуке. У љубави, будите искрени и отворени са партнером како бисте одржали хармоничан однос. Слободни Лавови биће на мети удварача. Најбољи дани биће вам понедјељак и петак.

ДЈЕВИЦА

Ова недјеља биће врло повољна за Девице на пословном плану. Могли бисте да добијетепризнање за свој труд. Неко ће приметити ваша залагања и када вам неки буде превише напорно, сјетите се својих циљева. У љубави вас очекују изазови. На раскрсници сте да ли да наставите даље или се борите за тренутно. Послушајте своју интуицију. Провјерите крвну слику. Најбољи дани биће вам уторак и субота.

ВАГА

Недјељни хороскоп од 5. до 11. јуна 2023. године вам каже да будите фокусирани на односе са људима. Важно је да одржавате равнотежу и избегавате конфликте. На пословном плану, очекујте напредак и могућност за тимски рад. На пољу љубави, слободне Ваге биће пожељне на сваком кораку, док оне заузете нека обрате више пажњу на своје понашање према партнеру. Најбољи дани биће вам сриједа и недјеља.

ШКОРПИЈА

Ова недјеља је идеална да размислите о својим циљевима и поставите приоритете. Ваша упорност и одлучност ће вам помоћи да остварите напредак. На финансијском плану, будите опрезни и мудро управљајте новцем. Није вријеме за задуживања и позајмице. У љубави, будите отворени за интимност и покажите своју осјећајност према вољеној особи. Најбољи дани биће вам сриједа и петак.

СТРЕЛАЦ

Очекују вас прилике за  за путовања и авантуре. Ваша радозналост и истраживачки дух доћи ће до изражаја. Ово је идеалан тренутак да проширите своје хоризонте и стекнете нова искуства. Могућа су и нова познаства. Полако излазите из зоне комфора. На пословном плану, будите отворени за нове идеје и сарадњу са другима. На личном плану, вријеме је да се физички активирате. Најбољи дани биће вам субота и недјеља.

ЈАРАЦ

Ова недјеља ће бити врло продуктивна за Јарчеве. Фокусирајте се на своје циљеве и предузмите конкретне кораке ка њиховом остварењу. Ваша упорност ће вам донијети резултате. На финансијском плану, будите опрезни и одредите приоритете. Не трошите новац на ситнице. У љубави, пружите подршку и разумевање партнеру. Видјећете како ће вам се дупло вратити. Обратите пажњу на имунитет, уносите више витамина и здраво се храните. Најбољи дани биће вам четвртак и субота.

ВОДОЛИЈА

Ова недјеља ће бити врло креативна за Водолије. Искористите своју оригиналност и иновативност како бисте се истакли на послу. Нове идеје могу да вам донесу успјех и признање. На пољу финансија, будите опрезни и не улазите у ризичне инвестиције. У љубави, будите отворени за промјене и покажите своју јединственост партнеру. Најбољи дани биће вам сриједа и недјеља.

РИБЕ

Недјељни хороскоп од 5. до 11. јуна 2023. године васм доноси нова познанства, доста комуникације са људима, али и стреса. На вама је како ћете да каналишете све оне негативно што се гомила у вама на крају дана. Окружите се позитивним људима и радите оно што вам прија. Ако сте планирали да покренете лични бизнис или неу идеју, ова недјеља је повољна за то. У љубави се више посветите партнеру, покажите му на дјелу колико вам значи. Најбољи дани биће вам петак и недјеља, пише Мондо

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана