Овнови живе за крај седмице, Лавови да се прилагоде промjенама, а ви?

ГС
Овнови живе за крај седмице, Лавови да се прилагоде промjенама, а ви?

Прочитајте недељни хороскоп од 30. јануара до 05. фебруара 2023. године!

ОВАН

Недељни хороскоп од 30 јануара. до 05. фебруара октобра 2023. године вам предвиђа буран почетак недеље. Препреке су неминовне када је посао у питању, завршићете све оно што сте дуго одлагали. То ће вам пореметити остале планове, али већ крајем недеље осетићете предах. У љубави све иде како треба, али сте веома привлачни особи из пословног окружења. Флерт може да вас наведе на размишљање о великим променама. Најбољи дани биће вам четвртак и субота.

БИК

Ваш недељни хороскоп је у знаку конфликата, сукоба и размирица са људима из пословног окружења. Нисте задовољни оним што добијате заузврат и спремни сте на све да докажете да сте у праву. Не одустајте од својих ставова и цијените подршку женске млађе особе. Када је љубав у питању, превише сте ситничави. Очекујте позив од особе супротног пола која је озбиљно заинтересована за вас. Најбољи дани биће вам уторак и петак.

БЛИЗАНЦИ

Здравље је у фокусу вашег недељног хороскопа. Ово је идеална недеља да обавите прегледе које одлажете, о којима сте дуго размишљали или да уведете промене које се тичу начина живота. Физичка активност је пожељна, чини сте да сте спремни за невероватну трансформацију у сваком смислу! Изненадиће вас неочекивани потез особе из прошлости, не дозволите да вас то поремети. Најбољи дани биће вам понедељак и среда.

РАК

Недељни хороскоп од 30 јануара. до 05. фебруара 2023. године вам предвиђа невероватне емоције! Особа коју сте недавно упознали је потпуно помутила ваш разум, али укључите га када доносите одлуке. Блиски људи вам замерају то што сте одсутни, запоставили сте чланове породице и пријатеље. Савет је да мало приштедите, средином недеље су могући непланирани трошкови. Најбољи дани биће вам субота и недеља.

ЛАВ

Ова недеља предвиђа нетипичне дане. Желите да примирите своју енергију и харизму, да се повучете у себе и имате потребу за изолацијом. Не пријају вам силни позиви људи који желе да будете у њиховом друштву и то је сасвим у реду. Посветите се себи, пронађите неки хоби или организујте неко путовање током којег ћете разбистрити мисли. Крајем недеље можете да очекујете занимљиву пословну понуду. Најбољи дани биће вам сриједа и петак.

ДЈЕВИЦА

Ове недЈеље налазите се у улози саветодавца и чини се да вам то одлично иде. Уживате у томе што људи цИЈене ваше мишљење, али не би било лоше да савЈете примЈените и у свом случају. Ових дана ваши ставови се разликују од поступака, а један догађај средином недеље може да вас узнемири. Прија вам соло статус, ово је период када не треба да започињете љубавне односе. Најбољи дани биће вам петак и субота.

ВАГА

Недељни хороскоп  2023 године је у знаку пријатељства, дружења, излазака. Коначно сте оставили прошлост иза себе и пријају вам нова познанства. Сумњива вам је особа коју дуго познајете, а чини се да вас интуција не вара. Можда није искрена према вама, али то не значи да треба да реагујете исхитрено. Ово је идеална недеља да се баците у потрагу за новим послом, смеши се потписивање уговора. Најбољи дани биће вам понедељак и уторак.

ШКОРПИЈА

Ако ће нешто обиљежити ову недељу у вашем случају, то су рад, ред, дисциплина. Многи вам завиде на изврсној одговорности коју поседујете, а она ће вам се исплатити вишеструко! Драге Шкорпије, новац ове недеље стиже са свих страна, и то заслужено! Уживајте у плодовима свог рада и добро се почастите. Прија вам контакт са особом из иностранства, али ових дана је на ивици да се прекине. Даљина игра велику улогу у томе. Најбољи дани биће вам среда и субота.

СТРЕЛАЦ

Ваш недељни хороскоп вам доноси дане у којима ћете бити прилично накострешени. Сам почетак недеље је у знаку велике неправде која се тиче пословне ситуације, што ће у вама пробудити револт. Не схватајте све толико трагично, већ окрените ситуацију у своју корист. Ово може да буде корак ка новим подухватима о којима сте до јуче маштали. У љубави све иде како треба, очекујте изненађење од партнера. Најбољи дани биће вам четвртак и недеља.

ЈАРАЦ

Тајне и сумњиве радње могу да донесу бројне проблеме. Чувајте се склапања сарадње са људима које једва познајете, није све тако лепо и једноставно као што изгледа. Поведите рачуна о новцу, расипање је сада најмање што вам треба. Једна вест у породици може да вас узнемири, али биће лакше већ крајем недеље. Нисте заинтересовани за љубавне афере, треба вам стабилан однос. Најбољи дани биће вам петак и недеља.

ВОДОЛИЈА

Ове недеље могу да вам се отворе неке нове шансе за успех на послу. Нема више спорих реализација, нема више застоја. Сада ћете моћи да одредите шта тачно морате и можете и да идете ка циљу. Не желите да вас неко притиска у вези, желите више слободе и разумевања. Страственији сте него иначе. Од краја недеље ће се поправити однос са партнером, а слободни ће имати више могућности да упознају неку занимљиву особу. Најбољи дани биће вам понедељак и среда.

РИБЕ

Недељни хороскоп од 10. до 16. октобра 2022. године је у знаку оптимизма! Почиње одлична недеља за вас, и за сарадњу са другима, и за љубавни живот. Коначно нећете морати превише да мислите о свему што вас оптерећује, а с друге стране, не нервирајте се превише због ствари које не можете да промените на послу и у приватном животу. Ако сте слободни, могућа је нека нова занимљива веза која може да буде веома успешна. Најбољи дани биће вам уторак и субота.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана