Недељни хороскоп: Највише среће имаће три знака

ГС
Недељни хороскоп: Највише среће имаће три знака

Ево шта кажу звијезде – шта нас чека током наредних недјељу дана, односно од 10. до 17. јуна

ОВАН

ЉУБАВ: Дискреција и интимност биће вам главна обиљежја и критеријуми којима ћете се руководити у приватном животу ових дана. Можда ћете вољеној особи чак ићи и на живце, јер кад она пожели да изађе, ви бисте остали код куће. Будите мало кооперативнији.

КАРИЈЕРА: Понекад ће вам се чинити да је око вас превише људи са којима морате да комуницирате око неважних ствари. Направите селекцију и одредите шта је приоритет. Тако вам се неће догодити да имате осјећај да сте изгубили вријеме на сувишна разматрања.

ЗДРАВЉЕ И САВЈЕТ: У здравом тијелу здрав дух.

БИК

ЉУБАВ: У наредним данима доћи ће до постепеног побољшања у вашем приватном животу. Људи ће опет постати отворенији према вама, а и обрнуто. Многи ће своју везу обновити неким изласком на лијепо мјесто. Самци ће се опет пробудити и изаћи из куће.

КАРИЈЕРА: Биће још неких малих борби чији ће резултат зависити од ваше способности сарадње са другима. Треба мало стрпљења, а то ће вас живцирати. Од вас зависи како ћете се носити са постављеним вам захтјевима. Будите суздржани кад треба.

ЗДРАВЉЕ И САВЈЕТ: Не може се ништа на силу.

БЛИЗАНЦИ

ЉУБАВ: Свакодневне страсти и емоције биће обиљежје вашег приватног живота. Стално ће вам се догађати нешто лијепо, али не увијек и пријатно. Многи ће запамтити ове дане по динамици. Особе супротног пола позиваће вас у своје друштво.

КАРИЈЕРА: Након што добијете потребне информације, кренућете у акцију још преданије. Ово је вјероватно ваш узлет кад почињете да остварујете многе своје планове. Нећете заборавити ниједан детаљ, али биће потребни и напори да успијете.

ЗДРАВЉЕ И САВЈЕТ: Идите корак по корак.

РАК

ЉУБАВ: Већину идућих дана ви ћете на неки начин трпјети или бар осјећати фрустрације кад се ради о љубави. Издржите, а највише зато јер је ово прилика да истински преиспитате себе и своја љубавна очекивања. Повуците се и размислите, па ће све кренути набоље.

КАРИЈЕРА: Коначно ће се други покренути. Стићи ће информације које сте већ неко вријеме чекали од њих. То ће разбистрити неке ствари у самом оперативном нивоу посла, па ћете почети да радите лакше, јасније и знаће се шта је чији задатак.

ЗДРАВЉЕ И САВЈЕТ: Неки уживају с друштвом.

ЛАВ

ЉУБАВ: Будите благи с вољеном особом и не узимајте околности које вам не иду увијек наруку превише озбиљно. Времена су таква да се треба прилагођавати. Они који то учине боље и прихвате понеки компромис биће срећнији. Размислите.

КАРИЈЕРА: Пред вама су изазови дипломатије и толеранције. Само уз примјену таквих вјештина можете да успијете. Самостални рад или тјерање по свом тренутно вам нису добро постављени. Кључ успјеха за вас налази се у сарадњи са другима око себе.

ЗДРАВЉЕ И САВЈЕТ: Посветите се ономе што волите.

ДЈЕВИЦА

 ЉУБАВ: Мале бриге у приватном животу биће ублажене добрим утицајима у другим подручјима живота. Многи ће побјећи у свој посао или друштво пријатеља и тамо остати док не наиђу на неку обећавајућу приватну атракцију. Пуно ћете причати са свима.

КАРИЈЕРА: Вјероватно ћете избити у први план. На вама је да радите и покажете шта знате. Околности, људи и догађаји ићи ће вам наруку. Многи ће добити ону праву прилику коју су дуго чекали. Ако буду професионални, углавном ће побеђивати.

ЗДРАВЉЕ И САВЈЕТ: Не разбијајте главу ситницама.

ВАГА

ЉУБАВ: Ових дана мијешаћете два приватна стила: један је сензационалан, атрактиван, с пуно људи, а други је тих, повучен, обичан, свакодневан. Понекад ћете бити главна мета удварача, а већ други дан обична особа коју примјећују само пријатељи. Бићете добро, пипе zrenjaninski.com.

КАРИЈЕРА: Како ћете ових дана добити потребне информације, почећете да радите с одређеном лакоћом. Мали напори биће повезани с комуникацијама, али све лакше ћете излазити и с том темом на крај. Показаћете да сте дорасли задацима. Некима ћете бити примјер.

ЗДРАВЉЕ И САВJЕТ: Будите оно што заиста јесте.

ШКОРПИЈА

ЉУБАВ: У друштву вољене особе ви ћете вјероватно налазити утјеху и мир након бурних радних сати. Они који су још сами тешко да ће након посла наћи додатну енергију за љубавна освајања. Радије ће се опуштати у тишини или у кругу драгих им пријатеља.

КАРИЈЕРА: Ојачаће кореспонденција с колегама који нису из вашег мjеста рада. Повезаћете се с њима и размјењивати пословна искуства. Неки ће због посла и путовати. То ће их освјежити и пробудити у њима нове пословне идеје.

ЗДРАВЉЕ И САВJЕТ: Ваши таленти чекају да се покрену.

СТРИЈЕЛАЦ

ЉУБАВ: Током ове недјеље ви ћете се вјероватно опустити. Почеће да вас занимају најразличитије теме о којима ћете радо комуницирати са особама супротног пола. Вољена особа примијетиће ову малу дистанцу, а како вас не би погрешно схватила, више причајте и са њом.

КАРИЈЕРА: Стижу информације које треба да добијете. Већ сте се због чекања довољно изнервирали, па немојте опет. Једноставно прихватите нова упутства и направите све што можете. Будите реални у очекивањима. Резултати ће већ доћи.

ЗДРАВЉЕ И САВЕТ: Стрпљен, спашен.

ЈАРАЦ

ЉУБАВ: Мала збуњеност биће повезана с вашом потребом за сигурношћу. Брзо ћете је заборавити. Имаћете осјећај да сте повезани с целим свијетом, а то ће на вас дјеловати подстицајно. Приватни односи развијаће се у позитивном правцу.

КАРИЈЕРА: Напокон ћете дочекати жељене изазове кроз које можете да покажете своје таленте. Неки ће добити леијпе похвале, а на видику би могло бити и унапређење. Сада можете да потегнете још више и боље. Радите јер ви то сигурно волите.

ЗДРАВЉЕ И САВЈЕТ: Редовно се опуштајте.

ВОДОЛИЈА

ЉУБАВ: Пред вама је недјеља интензивних излазака и бројних прилика за љубав. Ваш друштвени живот ће оживјети и постати толико богат да се у први трен можда нећете ни снаћи. Прихватите позиве, дотјерајте се и идите међу људе. Они вас очекују с весељем.

КАРИЈЕРА: Све што радите некако ће одлазити у сјенку. Ипак, како ћете бити потпуно свјесни својих претходних успјеха, то што нисте у првом плану неће вам сметати као што би то било иначе. Не могу се све коцкице баш сложити у исто вријеме.

ЗДРАВЉЕ И САВЈЕТ: Вјерујте у љепше сутра.

РИБЕ

ЉУБАВ: Атракције на које ћете сваки дан наилазити будиће у вама успаване снове о љубави из бајке. Имаћете толико мотивације да бисте могли да претјерате са забавама. Немојте због свега да запоставите своје дужности из других подручја живота.

КАРИЈЕРА: Све што је повезано с креативношћу, младима, спортом и позорницом ових дана ће се код вас активирати. Ко ради у поменутим професијама, имаће све више посла. Сви остали постаће прави забављачи на радном мјесту, али и даље професионални.

ЗДРАВЉЕ И САВЈЕТ: Потражите весело друштво.

НАЈСРЕЋНИЈИ ЗНАКОВИ ОВЕ НЕДЈЕЉЕ: Близанци, Вага, Рак

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана