Не усуђујте се да их лажете: Хороскопски знакови које не можете преварити у вези

б92
Foto: илустрација

Неки хороскопски знаци много брже открију када нешто не иде како треба у вези од осталих.

На првом мjесту су Шкорпије. Њихов детективски ум који води интуиција је непорешив. Често донесу одлуку која се базира само на њиховој интуицији. Немају потребу да ствари доказују црно на бијело већ стану испред вас и кажу вам. Тада партнер остаје у шоку. Шкорпија прича цијели филм као да је он редитељ.

Дјевице за разлику од Шкорпија ствари доказују практично, са доказима црно на бијело. Оне немају интуицију али зато њихов ум је савршен. Око Дјевице све види, запажа и све ставља у један мали фолдер. Прецизно их тумачи, обрађује и тада доноси коначну одлуку. Када је саопштава, особу преко пута ставља у шах-мат позицију и оставља је без текста, затечену, без икаквог простора за маневрисање.

Рибе - господари великих емотивних дубина, осјећаја, љубави. За разлику од Шкорпије и Дјевице оне све "њањуше" али срцем! Ту су апсолутни победници. Изражене интуиције, додуше не у мери као Шкорпије, код Риба не постоји практичност већ само осећај који даје срце.

Оне застану, улазе у свој свијет неприкосновених и нестражених дубина, и чекају… чекају онај дубок и јак осећај који им каже, тј. потврди све што мисле и осећају. Излазе из свог света, мирним тоном и са великом тугом у очима саопштавају партнеру да даље иду без њега.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана