Не смета им љубавни троугао: Ова 3 знака хороскопа често улазе у везу са заузетим особама

ГС
Не смета им љубавни троугао: Ова 3 знака хороскопа често улазе у везу са заузетим особама

Неки знакови хороскопа имају посебну склоност према особама које су већ у вези или браку.

Некима то можда представља изазов, додатно узбуђење, тестирање њиховог шарма... Постоје особе којима не смета да имају аферу са онима који су већ заузети.

Ево који знакови не могу да одоле забрањеном воћу:

Близанци

Познати су по друштвеној природи и знатижељи. Њихова потреба за стимулацијом и разноликошћу често их води у флерт с особама које су већ у вези. За њих, то није само игра завођења него и начин истраживања различитих друштвених динамика. Њихов брзи ум и шармантна природа чине их природно привлачним, а флерт са заузетим за њих је као неодољива загонетка коју желе да ријеше.

Лав

Обожавају да буду у центру пажње, а ништа им не ласка више него када привуку некога ко је већ заузет. За њих је то доказ њиховог шарма и привлачности. Флерт са заузетима за Лавове је попут спорта – не ради се толико о завођењу колико о потреби за доказивањем властите атрактивности и важности.

Шкорпија

Позната је по страственој и тајанственој природи. Привлачи је флерт с особом која је већ у вези, јер је то за њу игра моћи и магнетизма. Флерт Шкорпије често је суптилан и пун скривених намера, а изазов завођења особе која је „забрањена“ додатно подстиче њихову природну склоност тајновитости и манипулацији, пише Најжена.ало.рс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана