Не качите се са њима: Највећа злопамтила у хороскопу рођена су у ова 4 знака

ГС
Не качите се са њима: Највећа злопамтила у хороскопу рођена су у ова 4 знака

Поједини хороскопски знаци су веома незгодни када се наљуте, а нису склони опраштању, ни заборављању. Због своје амбициозности и жеље да владају или заштите ближње некада су склони и отвореној агресији.

1. Шкорпија

Овим знаком заједно владају планете Марс, који је симболизује агресију, и Плутон, кога сматрају планетом уништења. Шкорпија природно доминира и воли игре моћи, а у животу под контролом мора да има све и свакога у свом окружењу. Како приватно тако и пословно, они жуде за позицијама ауторитета на којима могу да покажу своју моћ. Али, ако се те тенденције не остваре, тада „окрећу плочу“ и могу бити прилично опасни кад осјете да им је угрожена моћ или позиција ауторитета.

Шкорпија је увијек спремна за борбу и „преживљавање“ и увијек је у потрази за потенцијалним пријетњама. Ако осјете да су угрожени, могу потпуно да изгубе контролу и нападну људе које сматрају опаснима. Никад неће показати да су уплашени, повријеђени или увријеђени, али ће зато годинама, ако треба, планирати своју освету коју ће онда провести без имало обзира.

2. Бик

Неки би могли да се изненаде одакле Бик у овој групи опасних, јер њима влада Венера. Међутим, ако сте видели Бика који је потпуно побеснео, одмах ћете разумети његово место на овом списку.

И поред тога што је већину времена Бик сталожен и миран, кад га неко разљути, сталоженост нестаје. Тада Бикови експлодирају. Њихово стрпљење, на које се упорно позивају као на свој велики квалитет, засењују напади беса. Не бисте то очекивали, али Бикови могу бити прилично окрутни када су љути. Кад дођу до те тачке, склони су малтретирању људи око себе.

3. Рак

Рак је склон злочину из страсти. Иако је обично превише емотиван да би био права пријетња било коме, понекада се без икакве најаве појави фурија у њему и онда је незаустављив.

Наравно, Рак нема базичну жељу или склоност за насиљем. Проблеми настају када се Рак, који није миран и задовољан, изненада нађе суочен са деструктивним импулсима који долазе из његове унутрашњости. Са тако јаким негативним осјећањима Ракови ће прво покушати да се смире, а ако се покаже да не могу контролисати своје насилне пориве, онда се могу изненада претворити у насилнике.

Најчешћи начин да се открије насилна страна Рака је претња њиховим вољенима. Ракови се заштитнички постављени према својој породици и блиским људима и могу бити непредвидиви и експлозивни када се осете угрожено.

4. Лав

Посљедњи на листи топ пет најопаснијих знакова јесте онај којим влада Сунце. Многи људи осјећају страхопоштовање према Лаву, али мало њих схвата колико он понекада могу бити опасан. Лавовима није у интересу некога да повреде, сматрају да су „узвишени“ над таквим непримереним емоцијама, јер себе виде увек бољима од свих осталих.

Али када Лав осети да је његов положај угрожен, он ће се потрудити да ваша позиција остане подређена његовој. Стручњаци су за игрице са људима и знају како да искористе свој утицај како би остали на првом месту. Воле статус и доминацију, а сваку претњу дуго памте, пише Популар Астролоџи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана