Највише казни добијају возачи рођени у знаку Риба, а какви су остали за воланом?

Г.С.
Највише казни добијају возачи рођени у знаку Риба, а какви су остали за воланом?

Астролози кажу и да по хороскопском знаку могу да одреде да ли је неко лош или добар возач. Како наводе, хоскопски знак и те како утиче и на ваше возачке способности. Забавите се и сазнајте какве су ваше способности када је вожња у питању. Знакови су поређани од најгорих према најбољим возачима.

Америчко истраживање спроведено на сто хиљада учесника показало је да највише казни добијају возачи рођени у хороскопском знаку Риба. Слиједе их Овнови, Водолије, Јарчеви и Ваге.

Најмање казни добили су Девице, Стрелчеви и Близанци. Ваге су учествовале у највише саобрачајних несрећа, а следе их Шкорпије, Јарчеви, Овнови и Водолије. У најмање несрећа учествовали су Близанци, Ракови и Лавови.

Вага

Вага жуди за равнотежом и не воли да доноси одлуке на брзину. То није добра карактеристика за вожњу јер за воланом често треба брзо реаговати.

Водолија

Иако спада у ваздушне знакове, Водолија је готово дијаметрално супротан од Ваге. Док Вага не воли да одлучује на брзину, Водолија је доста импулсивна. Додајмо томе то да њом управља Уран, планета коју карактерише брзина и немир због чега није најсигурнији учесник у саобраћају.

Ован

Ован је егоцентричан знак и углавном мисли само на себе и има тенденцију да се прецијени прије него што провери намјере других возача.

Рибе

Рибе нису силовите као Овнови, више су сањари па пуно времена проводе сањарећи. Вожња захтијева потпуну концентрацију, нешто што многе Рибе не могу да дају.

Шкорпија

Шкорпије су склоне лудовању на путу што има везе с њиховим инстинктом за осветом онима који су им учинили нажао. Ако им пресјечете пут велика је вјероватноћа да ће вас пратити како би вам учинили исто.

Бик

Бик пати од сличних проблема као други животињски знак, Ован. Зна да тера само по своме, а због те изразите тврдоглавости има тенденцију проласка кроз црвено свијетло.

Стрелац

Стрелчеви воле да ризикују. Срећом, искусни су у томе, али исто тако воле да причају тако да често можете видјети Стрелца како телефонира док вози, а добро је познато колико то може да буде опасно.

Јарац

Јарчеви су често усресређени искључиво на циљ што значи да више размишљају о крајњој дестинацији него о томе како ће стићи тамо. Могу да умисле да су саобраћајна правила писана за друге возаче, не и за њих.

Дјевица

Дјевице су врло детаљне и систематичне, стога се увијек држе прописане брзине и није им “тешко” да стану на кочницу. Једино што могу изазвати је колона возила иза њих.

Рак

Овај водени знак предодређен за породични живот чак и на остале учеснике саобраћаја гледа као на чланове своје проширене породице. Међутим, Ракови су врло ћудљиви па, могу сасвим непотребно да вам свирају на путу.

Близанци

Близанци су одлични у обављању више радњи од једном па су способни да за вријеме вожње наносе шминку, мијењају радио станице и пију кафу, али то никако не би смијели да радите док возите.

Лав

Ватрени Лавови су великодушни и воле да дијеле улицу с осталим возачима, а можда их баш њихов велики его тера да буду најбољи возачи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана