Највећи нарциси рађају се у ова три знака: Шта да очекујете од њих?

Г.С.
Највећи нарциси рађају се у ова три знака: Шта да очекујете од њих?

Ако сте икад имали посла с нарцисом, вјероватно је то искуство које не желите да поновите. Ако нисте, онда је то искуство које свакако желите да прескочите.

Не кажемо да су сви људи рођени у овим знаковима нарциси, али, како наводи Your Tango, ова три знака показују јако пуно нарцисоидних особина.

Бик

Бикови понекад вјерују да су бољи од свих и да заслужују више од осталих. Недостаје им емпатије јер ако се нешто не догађа њима, немају потребу да размишљају о томе. Тврдоглави су и желе да увијек буде по њиховом, а често имају проблема с љутњом. Прави су мајстори у манипулацији, те знају да буду плитки и материјалисти.

Лав

Лавови су тако пуни себе да је тешко не закључити да су нарциси. Увјерени су да се цијели свијет врти око њих и да ће тако и остати шта год они радили. Иако дјелују пуни самопоуздања, у себи су несигурни, што је особина нарциса, пише Index.hr.

Шкорпија

Ако се добро осјећају, Шкорпије не показују нарцисистичко понашање, али ако их је неко издао или повредио, одмах ће се фокусирати на освету и неће их бити брига кога ће тиме повредити. Њихова освета је хладна и прорачуната, а понекад као да не виде ништа лоше у томе да искористе друге како би дошли до својих циљева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана