Најризичнији датуми у 2020. години: Будите опрезни, један погрешан потез би могао да вам уништи живот

telegraf.rs
Најризичнији датуми у 2020. години: Будите опрезни, један погрешан потез би могао да вам уништи живот

Астролошки гледано, 2020. година биће период великог раста, промена и промишљања. Биће ово сјајна година за развој каријере и стицање богатства, али и веома тешка када су у питању везе, а нарочито љубавне везе, које би могле бити оптерећене брзим темпом промjена у животу оба партнера.

Ове године такође почиње ново доба Водолије, које ће окончати еру тешке енергије елемента Земље, која је владала посљедњих 20 година и започети нову епоху којом доминира елемент Ваздуха.

Да бисмо се припремили за све невјероватне промјене и изазове које ће нам 2020. година донијети, ево неколико астролошких догађаја које треба имати на уму, од сва три ретроградна Меркура до коњункције Јупитера и Сатурна у децембру.

Ретроградни Меркур у 2020. години

Хајде да се прво ријешимо овога. Добри стари Меркур биће слиједеће године ретроградан:

- од 17. фебрура до 10. марта

- од 18. јуна до 12. јула

- од 14. октобра до 3. новембра

Ово ће донијети уобичајене невоље у вези са технологијом и комуникацијом, тако да ће током ових периода бити неопходно да обратите додатну пажњу на ваше везе, које већ могу бити напете због других промјена које ће 2020. донети.

Ево када ће планете бити ретроградне:

Остала ретроградна кретања на које треба обратити пажњу током 2020. године

Поред Меркура, Венера ће бити ретроградна од 13. маја до 25. јуна, а Плутон од 24. априла до 4. октобра.

Ретроградна Венера могла би да донесе пуно проблема паровима, чинећи их мање способним за изражавања љубави и тјерајући их да осјећају кривицу и када то није потребно.

Током ретроградности Плутона, нагле брзе промјене могу довести до периода повлачења у себе, чак и за већину знакова који су иначе друштвени. То би могло да доведе до прекида неких веза, што ће бити болно, али ће вам донети духовни раст који ће вам помоћи да превазиђете губитак.

Помрачења Мјесеца 2020. године

Ове године очекују нас четири лунарна помрачења:

- 10. јануара

- 5. јуна

- 5. јула

- 30. новембра

Ова помрачења служе као периоди саморефлексије и траже од нас да преиспитамо свој живот. У суштини, они су астролошки контролни пунктови и биће посебно снажни у 2020. години, када се широм свијета могу очекивати већи раст и значајне промјене.

Јупитер у Јарцу 2020. године

Јупитер се ове године сели у знак Јарца, уводећи нас у вријеме повећане марљивости, дисциплине и одговорности. Утицај Јупитера осјетиће се посебно приликом креирања и поновног вриједновања дугорочних циљева, јер нам он помаже да са сигурношћу и амбицијом отворимо ум за будуће могућности.

Коњукција Јупитера и Сатурна

Један од најутицајнијих астролошких догађаја 2020. године догодиће се 21. децембра, када се Јупитер и Сатурн спајају први пут послије 20 година. Ово ће бити вријеме када ће се сав напоран рад и потешкоће са којима сте се током године суочавали исплатити и отворити нов период плодности и раста. Биће то вријеме да иза себе оставите ствари које вам нису користиле током ове године, што значи да можете да се фокусирате на нове авантуре и могућности. Будући да ће Јупитер и Сатурн током читаве ове године путовати ка овој коњукцији, 2020. година биће прожета осјећајем великих ишчекивања и узбуђења, док сви заједно будемо чекали да започне ново доба Водолије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана