Најпрецизнија астро прогноза за 2022. годину

ГС
Foto: ГС

Чувени руски астролог Тамара Глоба отркива каква ће бити наредна година, шта нам доноси на пољу љубави, каријере и здравља.

Хајде да завиримо у будућност. Ево шта очекује сваки знак понаособ:

Ован

Рођени у овом знаку у прва три мјесеца 2022. године осетиће мали, али значајан раст и напредак. У почетку ћете морати да се суочите и са одређеним проблемима, али ће они брзо остати иза нас. Трудите се да смањите нервозу.

Све док је планета Сатурн у знаку Јарца, све ће бити у реду. Будите стрпљиви, јер само тако ћете постићи успјех.

Уколико размишљате о промјени професије, не журите са доношењем одлука. Исхитрени поступци могли би скупо да вас коштају.

Бик

Представници овог знака су прави срећници. Већ сам почетак године доноси јако лијепе вијести. Зато добро размислите шта желите да постигнете 2022. години и већ од јануара почните са реализацијом планова. Звзеде ће вам бити наклоњене, па све што започнете то ћете успјешно и завршити.

Наредна година биће период великих прилика. Околности ће вам ићи на руку, а на вама је да их паметно искористите.

Близанци

2022. ће бити невјероватна за све представнике овог знака. Биће то период пун позитивне енергије, пословних прилика, али и занимљивих сустрета на пољу љубави.

Све што замислите, ове године ћете и добити и то без пуно уложеног труда. Звезде су на вашој страни и нема мјеста за бригу.

2021. година није била претјерано узбудљива, али наредна доноси забаву, узбуђење и радост у ваш живот.

Останите позитивни и мотивисани јер је 2022. ваша година!

Рак

За оне рођене у овом знаку 2022. године веома је важно да се фокусирају на лични живот, финансије, имовину и каријеру. Сви ови аспекти ће им бити од кључног значаја. Ракови се могу суочити са разним непредвиђеним околностима у овим областима, па морају бити спремни на њих.

2022. година ће за Ракове бити напорна и само уколико сте истрајни изаћућете као побједник.

Ако се потрудите и покажете одлучност, на крају можете извући неку корист. Трудите се да будете позитивни.

Лав

За рођене у знаку Лава, ово ће бити година у којој ће зарадити већу количину новца. Важно је да се фокусирају на доношење важних одлука и правих потеза и неће бити проблема.

Све зависи од вас: напори неће бити узалудни, главна ствар је да се не повлачите и не одустајете. Такође је важно да не журите и да не реагујете импулсивно. Пажљиво одмјерите и размислите о сваком кораку, или ће сви напори бити узалудни.

Девица

За представнике овог хороскопског знака, 2022. година је година успона и падова. Биће ту свега, и лијепих и ружних ситуација, али то на крају крајева и није толико лоше јер ће унети динамику у ваш живот.

Било да се ради о приватном или професионалном животу, морате бити опрезни. Немојте журити да предузимате било какве радње или кораке док све пажљиво не одмерите и анализирате. Ово ће вам помоћи да смањите ризике и спречите грешке.

Вага

Година 2022. биће по много чему повољна и прогресивна. Ваш таленат за испробавање и експериментисање ће вам добро доћи. Сви су изгледа да ће наредна година донети неочекивану срећу, о којој се данас не усуђујете ни да сањате.

Ви сте по природи истраживач, па се трудите да у 2022. што више учите, упознајете разчичите људе и културе. Успех и срећа су веома близу, само је потребно да им пружите прилику да вас пронађу.

Шкорпија

Људи рођени у знаку Шкорпије коначно ће моћи да осјете толико жељену слободу и растерећеност, а то се нарочито односи на лични живот. Добићете прилику да се ослободите анксиозности, издахнете и једноставно уживате у животу.

Међутим, ништа у животу нам не долази на сребрном тањиру. Уколико желите да успијете и стигнете до врха радите на себи, ослободите се деструктивних и штетних образаца размишљања, стекните нове и здраве. Пазите какве олдуке доносите и какве потезе правите. Уврстите медитацију у своју животну рутину, пријаће вам.

Стрелац

Представницима овог хороскопског знака 2022. обећава успјех у области финансија. Захваљујући вашој способности истраживања и експериментисања, моћи ћете да постигнете стабилну позицију, пре свега финансијску.

Узгред, немојте оклијевати да тражите савјет од вољених или стручњака. У наредној години њихова помоћ ће вам бити од непроцјењиве вриједности.

Јарац

Коначно, можете се осјећати ефикасно и истовремено смирено и опуштено. У 2022. години отварају се нове могућности. Ова година ће бити пуна радости и среће.

Нарочито позитиван ће бити период између јуна и септембра, па то добро искористите.

Водолија

Хармонија је оно што ће за вас бити кључна ријеч у 2022. Побрините се да у вашој души влада мир и слога и тада можете рачунати на успјех у сваком подухвату.

Ово ће бити година авеликих преокрета, нећете моћи себе да препознате - зрачићете миром и срећом, даровати је људима - током цијеле године.

Рибе

Они који су рођени под овим хороскопским знаком имају посебне и јединствене способности које их издвајају од осталих. Време је да их коначно покажете.

2022. године можете се суочити са тешким и двосмисленим ситуацијама. Не брините - све ће ићи у вашу корист. За вашу изузетно креативну природу, ово ће бити прави изазов.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана