Најгори парови хороскопа: Некад нема смисла ни покушавати

Г.С.
Foto: Илустрација

Близанци често не успијевају предочити Рибама проблеме које имају у вези што ствара огромне расцјепе између њих. Лавови мрзе став Бикова да се увијек држе правила и никада не рискирају...

Понекад си једноставно не можете помоћи, а да не презирете некога, без обзира на све његове “квалитете”. У комбинацији с тренуцима фрустрације, љутње и неспојивости, ваш партнер се може показати лошим избором, супротно ономе што сте у почетку мислили. 

Срећом, астролози су на темељу особности успјели одредити који су хороскопски знакови најгори партнери. Стога је овдје наведено дванаест хороскопских парова који никако не могу заједно.

Ован и Јарац

Овнови су забавни, импулсивни и неодговорни људи који се никако не могу слагати с Јарцима. Промишљени, контролирајући и одговорни Јарци мрзе бити у близини људи који су прележерни и који се препуштају околностима. А Овнови воле бити у близини људи који су искрени, романтични и отворени за транспарентну комуникацију – све што Јарци нису.

Бик и Водолије

Бикови су тврдоглави и оштри, док Водолије показују енергичну и ентузијастичну природу. Ова два знака се међусобно не допуњују јер Бикови могу имати великих проблема с прилагодбом на неовисну природу и размишљања Водолију, особито кад је у питању расправа о кућанским пословима или финансијама. Бикови су такође врло практични, док Водолије воле проводити своје вријеме маштајући.

Близанци и Рибе

Близанци су слободне душе којима није баш угодно с дубоким осјећајима суосјећања и љубави. С друге стране, познато је да су Рибе један од најсуосјећајнијих знакова. Близанци често не успијевају предочити Рибама проблеме које имају у вези што ствара огромне расцјепе између њих. Иако Рибе стварно желе помоћи Близанцима, у коначници то не могу.

Рак и Ован

Ракови су осјетљиви, хладне главе и помало плашљиви кад је у питању живот с ватреним Овном. Ован има врло ентузијастичну и застрашујућу особност која може бити тешка за Ракове јер жуде за смиреним, угодним и опуштеним окружењем – управо супротним од онога што Ован жели – лудим, забавним и узбудљивим окружењем које је потпуно изван њихове зоне удобности и контроле.

Лав и Бик

Лавови су разиграни и злогласни, док су Бикови практични и тврдоглави. Вјероватније је да ће се сукобљавати од тренутка од кад се упознају, него да ће завршити у вези. Лавови мрзе став Бикова да се увијек држе правила и никада не рискирају. То их у великој мјери нервира. Док, Бикови увијек одвраћају Лавове од њиховог “глупог понашања”.

Дјевица и Близанци

Дјевице су практичне и моћне и више воле да им партнер буде сличан. Међутим, забаван, узбудљив став Близанаца је велико НЕ за Дјевице јер захтијевају пажњу партнера и заједнички рад на вези. Близанци никако не воле кад Дјевице одбијају њихову наклоност на јавним мјестима, што Близанци имају навику радити.

Вага и Рак

Вагама је циљ пронаћи равнотежу у свему, што Ракови јако замјерају. Апсолутно мрзе Ваге због њихове изненадне неодлучности у тренуцима кад треба донијети одлуку, а оно што желе од Вага је да их подупру. Ракови су осјетљиви и сентиментални, што је нешто што Вага не узима у обзир у свом свијету равнотеже.

Шкорпија и Лав

Шкорпије су познате по свом асертивном и “увијек сам управу” ставу који Лавови не подносе. Надаље, Лавови имају снажну жељу да постану лидери у сваком смислу што Шкорпије увијек доводе у питање, чиме се разбија њихово повјерење и мотивација. Ова два знака ће се свађати око најбаналнијих ствари како би показали своју надмоћ.

Стријелац и Дјевица

Стријелци су сретни људи који не воле никакав притисак у животу. С друге стране, Дјевице су познате по томе што су перфекционисти који увијек нешто критизирају. Стријелци воле путовања и истраживање нових ствари у свим аспектима живота, а Дјевице јако воле стабилност и рутину, па се никако не могу договорити.

Јарац и Вага

Јарци су крути и преферирају организиран и структуриран живот који може бити престрог за флексибилну Вагу. Ваге се осјећају неугодно суочавајући се с таквом строгошћу у животу, а ако их Јарци спутавају у њиховим плановима се често и гуше у вези. Ваге се такође могу осјећати као роботи који се покушавају уклопити у Јарчев организиран начин живота. И тако ће једни другима сваком приликом занијекати основне потребе.

Водолија и Шкорпија

Водолија воле своју неовисност и више воле живјети у свијету маште у којем нема правила. Међутим, Шкорпиони никако не могу прихватити лежерну природу Водолија која ће вјероватно бити наметнута у њиховом свакодневном животу. Водолијеи у љубави и односима с ближњима држе дистанцу, што Шкорпије не могу толерирати.

Рибе и Стријелац

Рибе живе у свом властитом свијету, окружене маштовитим околностима. Оне су емоционалне, осјетљиве и духовне. Иако Стријелци воле сањати, више воле практичнију стварност. Дакле, имају проблема с разумијевањем Риба и преиспитују њихове мотиве и циљеве у животу. Недостатак подршке између њих двоје полако изазива огромну огорченост, пише Тајмс ов Индија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана