Најгори мужеви рођени су у ова три хороскопска знака

Г.С.
Најгори мужеви рођени су у ова три хороскопска знака

Постоје хороскопски знакови чији је карактер такав да се апсолутно не труде око других особа. Окренути су само себи и сами себи су довољни.

 

Ако ваш партнер не даје свој удио у вези, тешко да ће веза или брак бити успјешни.

Сви заслужујемо односе који нас испуњавају, здрави су, узбудљиви и помажу нам да напредујемо. Не задовољавајте се везом ако вам ништа не даје и све морате сами да урадите. Ово су хороскопски знакови који се готово никад не труде у везама или браку.

Ован

Виђа вас само кад њему одговара. Све док ви одаберете мјесто, резервишете и то не омета његове планове, он ће проводити вријеме с вама. Ако нешто (или неко) бољи наиђе, врло лако нестане вам из живота као да га ту није никад ни било. Себи је најважнији и себе увијек ставља на прво место.

Бик

Ако га позовете на догађај попут представе, концерта или плеса, он ће ићи, али ће се све вријеме жалити на то. Послије се понаша као да вам је учинио услугу и користи то да вас натера да радите ствари које он жели. Често својим понашањем доведе партнерку до тога да се запита да ли би се боље провела у друштву пријатеља или чак сама, пише хрватски Индекс.

Лав

Никад први неће рећи “волим те” и никада неће започети било какав љубавни разговор или показати наклоност. Не жели да изгледа лоше, па ће одговорити кад му кажете да га волите, али његова љубав није нешто што заправо дубоко осјећа. Ако ви никада не споменете ријеч “љубав”, неће је споменути ни он. Изгледа да је пропустио лекцију о давању и узимању кад је интимност у питању јер уопште не узима у обзир ваше потребе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана