Најгоре љубавне комбинације према хороскопу

Г.С.
Најгоре љубавне комбинације према хороскопу

Спојеви неких хороскопских знакова просто нису најбољи.

Веза наравно може да успије, јер се љубав и пријатељство прије свега рачунају, али неке комбинације знакова могу донијети више расправа, неслагања и тензија уколико знаци нису компатибилни.

Овну не одговарају Близанци, Рибе и Дјевице

Припадници овог знака увијек су отворени за љубав и нова искуства, а често због брзоплетог става улијећу у љубавне везе прије него што су добро упознали партнера. Не воле људе који глуматају и претјерано кукају, па их такви и не могу освојити.

Најгору љубавну везу чине с Рибама, које су за њих превише сентименталне, с Близанцима јер ће се однос свести на сталне свађе и с Дјевицама које су превише компликоване за њих.

Бик се лоше слаже с Овном, Стрелцем и Близанцима

Припадницима овог знака влада Венера која их чини одличним “материјалом” за везу, али они то заиста постају тек уз правог партнера, док у међувремену могу имати низ безначајних афера. Одбијају их трачеви и они који се превише петљају у туђе животе.

Најгору љубавну комбинацију чине са Стрелцима, који се за њих понашају превише слободно и независно. Лош одабир су и Близанци, који су превише немирни и Овнови с којима ће се због сличне снажне воље стално препирати.

За Близанце су лоши Бик, Рак и Рибе

Припадници овог знака заљубљиве су природе, али једнаком брзином се одљубљују ако их партнер разочара. Одбијају их људи с којима немају заједничке теме, они који су предвидиви и по њиховом утиску досадни.

За Близанце је најгори љубавни спој с Биком, којег неће довољно цијенити јер га не може “пратити” у животним изазовима и амбицијама. Лош спој је и с Раком, који је за њих превише стабилан и предвидив, али и Рибама чија емотивност зна да их гуши.

Рак је лош спој с Овном, Близанцем и Стрелцем

За припаднике овог знака љубав је најљепши зачин животу, а траже партнера који је способан да се труди око њих. Одбијају их егоистични партнери који не показују довољно поштовања нити интересовања за друге.

Ракови ће се у љубавним везама најгоре слагати са Стрелцима упркос великој почетној привлачности јер ће се у вези појавити несигурност, љубомора и свађе. Лош су спој и с Близанцима који су за њих превише нестабилни, као и Овновима који су превише оријентисани на себе.

Лаву не одговарају Близанци, Јарци и Рибе

Припадници овог знака теже осјећају сигурности у љубавој вези, а нарочито да су свом партнеру на првом мјесту приоритета. Одбијају их људи који се стално брину и тако преносе лошу атмосферу, као и типови људи склони манипулацијама.

Најгори љубавни спој чине с Близанцима, који су за њих превише изгубљени у размишљањима, али и Рибама које ће и ненамјерно повриједити. Лоша су комбинација и с Јарчевима, јер ће Лав у односу преузети доминантну улогу, што му Јарац неће опростити.

За Дјевицу су лоши Ован, Вага и Водолија

Припадници овог знака рано уче своје љубавне лекције, па с великом сигурношћу бирају потенцијалне партнере. Ипак, тешко ће донијети одлуку за кога се трајно везати, а одбијају их паметњаковићи, пасивни људи и они који нису у стању да брину о себи.

Најгору љубавну комбинацију чине с Овном који се према њима поставља шефовски, као и с Вагама које нису способне да разумију критичност Дјевица. Тешку љубавну ситуацију че имати и са Водолијама, с којима је однос у сталним трзавицама.

Ваги не одговарају Дјевице, Шкорпије и Ракови

Припадницима овог знака љубав је додатак животу из којег црпе свој мир и сигурност. Неузвраћене љубави или односи који не функционишу их јако узнемиравају, а највише их одбијају партнери који лажу и они у које не могу да имају повјерења.

Ваге чине лош љубавни спој с Дјевицама које су за њих превише компликоване, као и Шкорпијама чија им је природа превише песимистична. Неће се слагати нити с Раковима, јер имају превише традиционална увјерења за њих.

Шкорпија се не слаже с Овном, Стрелцем и Близанцима

Припадници овог знака у себи носе истинску страст за животом који испољавају и у љубавним односима, а теже везама које ће им пружити истинско испуњење и надопуњавање карактера. Одбијају их агресивни појединци које воле да показују и да се истичу.

Шкорпије су најгори у комбинацији с Овновима, с којима дијеле темперамент што ће резултирати сталним свађама. Ништа боље се не слажу с Близанцима, који ће подстицати њихову љубомору, као ни Стрелцима с којима неће осјећати сигурност.

За Стрелце је најгори спој с Биком, Раком и Дјевицом

Припадници овог знака и у љубави се воде политиком “све или ништа” а у недефинисаним односима неће губити главу већ се играти. Одбијају их људи који су склони меланхолији и не знају шта би са собом, као и они који допуштају да им други кроје судбину.

Стрелчеви су најгори у љубавној комбинацији с Биковима, који су за њих превише посесивни, као и Раковима којима недостаје спонтаности. Ништа бољи није спој ни са Девицама, које ће Стрелца стално критиковати и терати да га се мијења.

Јарцу не одговарају Овнови, Близанци и Стрелци

Припадницима овог знака представљају се као да им љубав није битна, али тиме се бране од разочарања. На састанцима се понашају као детективи, а одбиће их партнери који немају самоконтроле или они који су слабији од њих.

За Јарчеве су лоше љубавне комбинације с Овновима, за које мисле да су превише нестрпљиви и лаковерни, као и с Близанцима јер сматрају да немају идеала којима теже. Ништа боља комбинација није ни са Стрелчевима, који се у вези приказују као њихове потпуне супротности.

Водолији не одговарају Бик, Рак и Дјевица

Припадницима овог знака није проблем да се заљубе, већ у љубавном односу функционишу тако да не осјећају како су изгубили своју слободу или могућност избора. Одбијају их људи који немају морала и предвидиви су.

За Водолију су лоше љубавне комбинације с Биковима, јер им не могу пружити стабилност којој Бикови теже. Ништа боље се неће слагати ни са Раковима, који су им помало досадни, као ни с Девицама које од њих захтијевају увођење реда у њихов живот.

Рибе се најгоре слажу с Овном, Лавом и Близанцима

Припадници овог знака у потрази су за идеалним партнером с којим ће имати љубав из снова, а одбиће их партнер који се понаша неразумно и несхватљиво те има површне погледе на живот.

За Рибе су најгоре љубавне комбинације с Овновима, који су за њих превише агресивни и нетактични, као и с Близанцима који немају довољно разумијевања за друге. Неће се добро слагати ни са Лавовима, који би Раком могли да манипулишу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана