Најбољи мужеви према хороскопу

б92
Foto: принтскрин

Жене за партнера желе некога поузданог, оданог и преданог, исто као и мушкарци, а астрологија открива у којим знаковима се скривају идеални мужеви.

Бик

Поуздан, поштен и романтичан у срцу, мушкарац рођен у знаку Бика зна како да покаже љубав и усрећи своју жену. У односима тражи стабилност и то је оно што га највише инспирише. Држаће вас близу, пазити и мазити вас.

 

Лав

Лав је одан до сржи и има дубок осећај разумијевања за своју жену. Воле да јој се диви и обасипа своју жену пажњом и с пуно привржености. Лавови ће размазити своје супруге тако што ће им давати тоне дарова, водити их у куповину или чак испланирати заједничко путовање! Они су такође велика подршка.

Рак

Мушки Ракови воле све везано за љубав, а вријеме проведено с њима је увијек забавно. Јако су емотивни и привржени. Воле да обасипају партнерку љубављу и да проводе квалитетно време с њима. Поштени су, весели и позитивни и све би учинили како би усрећили своју партнерку.

Ова четири хороскопска знака имају шансу да се обогате

Рибе

Мушкарци Рибе воле да удовоље и усреће своје ближње. Никад им није проблем да направе оно мало екстра како би усрећили своју партнерку и како би се оне осјећале вољенима и цењенима. Побринуће се да буду ту за њих као стубови снаге и потпоре, пише Пинквилла. Увијек су спремни да буду раме за плакање и ослонац својим партнеркама и свим ближњима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана