Најбољи љубавни парови у хороскопу

ГС
Најбољи љубавни парови у хороскопу

Путеве љубави још нико није докучио и нема правила о томе које се душе и због чега препознају, али астролози тврде да постоје три посебна пара међу знаковима Зодијака, која имају највише шансе да су суђени једно другоме. Они су сродне душе које могу да развију чврсту, невјероватну љубавну причу и емоције које ће из дана у дан само расти и јачати.

Па, хајде да видимо шта то каже хороскоп, које су то три комбинације знакова Зодијака које више од остлаих могу да доведу до вјечне љубави.

Ован и Шкорпија

Двије ватрене особе, Ован и Шкорпија, не могу да не уживају једно у другом! Ваша јединствебна динамика буди дубоку радост једно у другом, до те мјере да ово превазилази обично романсу - спаја вас нешто дубље, истинска занесеност и блискост на нивоу душе. Можда сте се сретали и у прошлим животима, а у овом сте препознали једно друго и зато емоционална веза има посебну дубину. Ви сте сродне душе која прате једна другу кроз овај, али и све наредне животе.

Вага и Лав

Вага је савршен пар за Лава. Лав ужива у љепоти и шарму Ваге и то на тај начин да се Вага осјећа заиста цијењеном, поштованом и збринутом, онако како и заслужује и како се њена душа храни. Вага, с друге стране, Лаву пружа могућност да осјети радост, интимност, повјерење и праву рањивост. Вага ће увијек подсјећати Лава да не морате да радите на томе да будете вољени и да сте довољни такви какви јесте.

Стријелац и Близанци

Стријелац и Близанци су двије стране истог, лијепог новчића, и као сродне душе, увијек планирате да удруженим снагама досегнете највеће могуће висине, како у индивидуалном, тако и у заједничком животу. Радостан, срећан и оптимистичан Стријелац охрабрује Близанце да вјерују у своје снове, а потом и да усмјере и остваре све своје циљеве. Имају заједничку жељу за задовољством, ужитком, лично слободом и авантуром, а то подстиче ове две душе да се споје и да иду заједно кроз живот.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана