Најбољи или најгори знаци? Многи их мрзе из дна душе, а не знају какви су заправо

ГС
Најбољи или најгори знаци? Многи их мрзе из дна душе, а не знају какви су заправо

Постоји много предрасуда према хороскопским знаковима и многи ће пасти у искушење да вас процијене на основу вашег датума рођења, али нису сви знакови онакви какви се чине ‘на прву’.

1. Лав

Стереотип: 

Егоманијаци. Кад размишљате о Лаву, могли бисте да замислите некога како се мучи док носи 12 кеса из продавнице, заљубљено гледа у свој одраз и надглашава вас у разговору, пише Yахоо!.

Стварност:

Лавове потиче креативно изражавање. Са Сунцем као владајућом планетом, Лав се нада да ће пренијети своју топлоту на друге кроз своје бројне таленте. Ови великодушни ватрени знакови желе да вас мотивишу својим ријечима, покрену вас својом музиком и одушеве екстравагантном журком изненађења. И више им је стало до тога како ви њих видите него како они себе доживљавају. Лавовима је потребна храброст да би стално били у центру пажње, али и сталне потврде да су омиљени и прихваћени. Немојте их одмах осуђивати и замислите, рецимо, како би вама било да сте дали све од себе на караокама и нико вам није аплаудирао. Иза све те њихове ‘рике’, хороскопски Лавови само су осетљиви мачићи којима је потребна додатна љубав.

2. Близанци

Стереотип: 

Дволични брбљавци. Близанце прати глас да су топло-хладни пријатељи који ће вам упропастити планове, одати ваше тајне и све време неће престати да брбљају.

Овај ваздушни знак представљају Близанци и они у сваком тренутку у глави заиста имају толико мисли да је то довољно за двоје људи. Ако вам се чини да не могу да се обвежу, то је само зато јер имају превише тога на памети. Замислите нешто као 25 оброка загураних у малу шољицу за кафу. Они су оптимистични и непрестано траже нова искуства па ће желети да вам кажу све о себи. Сјајне комуникационе вештине Близанцима даје њихов планетарни владар Меркур. И, иако се можда чини да су највећи брбљавци Зодијака, они су заправо најбољи слушаоци. Близанци су међу најотворенијим знаковима. Њихова прилагодљивост омогућава им да се поистовете и саосећају с било ким, без икаквих предрасуда и осуда.

3. Шкорпија

Стереотип: 

Филмски зликовци. Шкорпије се представља као тајновита бића опседнута осветом. Можете их пронаћи у тамним и влажним пећинама како планирају вашу пропаст.

Стварност:

Свакако, Шкорпије су тајанствене, али то није зато што имају неке злокобне и скривене планове. Пре него вам се отворе, морају да се осећају безбедно. Празни погледи и необичан хумор штите Шкорпијин дубоки емотивни интензитет. Једном кад утврде да сте искрени и поуздани, њихова хладна спољашњост почиње да се топи и пуштају вас у њихово меко, емпатично унутрашње царство. Шкорпије су толико интуитивне да бисте могли помислити да вам читају мисли. Не занимају их површне везе и велике забаве на којима се воде плитке расправе. Они траже стварне, интимне људске везе. А кад их једном пронађу, учиниће све да заштите оне до којих им је стало. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана