Најбезобразнији знакови: Са њима је боље да не улазите у сукоб

Г.С.
Најбезобразнији знакови: Са њима је боље да не улазите у сукоб

Неколико хороскопских знакова истичу се по својој непристојности и безобразлуку према другима, а тешко им пада и да се извине.

Морају да буду веће дипломате ако желе зрело да реше неугодну ситуацију.

Стрелац

Стрелци су људи који воле забаву, али они су најгрубљи на астролошкој карти. Нељубазност је врло очигледна у њиховом понашању и поред тога уопште неће да се извине.

Шкорпија

Шкорпије није брига за туђа осјећања и рећи ће шта мисле, без устручавања и без обзира на ситуацију. Врло често су те мисли неугодне и циничне.

Близанци

Близанци се сматрају најнезрелијим хороскопским знаком и зато понекад не могу да контролишу своја осјећања. Не могу да поднесу туђа осуђивања, критиковања, а најгоре је када им се емоције гомилају и на крају букну у врло неугодан испад.

Ован

Не воле кад не могу да имају контролу у било којој ситуацији. Кад ствари крену у супротном смјеру, постају безобразни и не бирају средства којим ће вас повредити. Они су једни од најпознатијих “ударача испод појаса”.

Бик

Бикови су прилично резервисани, па ако их испровоцира било шта или било која особа, неће им дати да буду безобразни. Дакле, ако имате пријатеља Бика, добро размислите прије него што га изнервирате, јер ће се салва увреда те освете усмјерити према вама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана