Мушкарци рођени у овим хороскопским знаковима су непоправљиви романтичари

Агенције
Мушкарци рођени у овим хороскопским знаковима су непоправљиви романтичари

Ако вас је искуство научило да мушкарци не могу да буду романтични, онда још нисте налетjеле на фрајера рођеног у правом хороскопском знаку.

Мушкарци који су рођени у неком од ова три знака Зодијака претвориће вам живот у романтични филм:

Рибе

Слатки и мазни, тако би се најкраће могли описати мушкарци рођени у знаку Риба с којима вам у вези сигурно неће недостајати њежне ријечи и додири. Од њих немојте очекивати велике романтичне гестове јер су по природи срамежљиви и не воле помпу. Мушкарци Рибе шармираће вас спонтаним романтичним потезима кад год им се за то укаже прилика.

Лав

За разлику од Риба, мушкарци рођени у знаку Лава не задовољавају се ситницама и, када је у питању романтика, воле да претерају, пише index.hr. Спремни су на све како би изненадили вољену особу, али велике романтичне гестове очекују и заузврат.

Бик

Бикове смо оставили за крај јер су романтичнији од свих знакова Зодијака па тако и од претходно споменутих. Они су рођени емотивци и пјесничке душе који немају проблема ни с показивањем ни с изражавањем својих осјећања те су склони да се понашају као фрајери из романтичних филмова. Једно је сигурно - романтике вам уз мушкарца Бика неће недостајати, али је питање можете ли је поднијети у толикој мјери.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана