Мрачни типови: Најнегативнији знакови зодијака - тешки као "црна земља"

ГС
Мрачни типови: Најнегативнији знакови зодијака - тешки као "црна земља"

Неки су веома амбициозни, па делују хладно и незаинтересовано, док су други претjерано емотивни, па несвjесно компликују живот себи и другима. Има и изузетно страствених људи, али су и склони да све анализирају.

Шкорпије: Неуморна потрага за истином

Шкорпије се често сматрају интензивним и мистериозним људима. Њихова страст је често огромна, а то их чини склоним љубомори и посесивности. Неуморна потрага за истином Шкорпије понекад може довести до сукоба, због чега су међуљудски односи веома изазовни за овај знак Зодијака.

Јарац: Амбициозни перфекциониста

Јарчеви су познати по својој амбициозној природи и посвеćености остварењу својих циљева. Међутим, овај нагон понекад може да се граничи са радохолицизмом, због чега делују хладно или дистанцирано. Тежња овог знака за савршенством лако доводи до стреса и напетости у њиховим животима, али иу животима људи око њих.

Дjевица: аналитички критичар

Девице су познате по свом аналитичком уму и пажњи на детаље. Иако ови квалитети доприносе њиховом успеху, с друге стране, чине их претерано критичним, како према себи тако и према другима.

Припадници овог знака се често боре са сумњом у себе и себе, и склони су да несвесно и ненамерно пројектују такве емоције на људе око себе.

Рак: емоционално интензиван

Ракови су дубоко повезани са својим емоцијама, због чега су, с једне стране, веома саосеćајни, а са друге склони променама расположења и емоционалним турбуленцијама. Људима рођеним под овим знаком може бити тешко да отворено изразе своја осеćања, што резултира неспоразумима у везама, преноси астроталк.цом.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана