Може ли знак у зодијаку да се промjени?

Г.С.
Може ли знак у зодијаку да се промjени?

Постоје двије главне астролошке карте које одређују ко сте и шта се догађа у вашем животу.

Чини се као да дишете у истом ритму, и као да сте спремни да се на њега ослањате до краја живота. Спремни за то или не, мораћемо да подијелимо са вама мишљење стручних астролога који тврде – да се хороскопски знак током живота може промјенити.

Прије него што почнете да размишљате како је ваш комплетан живот био велика лаж и како сте у погрешном смјеру вођени, застаните и дубоко удахните. Није све била лаж, односно велики дио није. Ево о чему се ради.

Постоје двије главне астролошке карте које одређују ко сте и шта се догађа у вашем животу. Уколико вас занима астрологија и сматрате да у свему томе има неке истине, вјероватно сте већ видјели своју наталну карту. Та карта одређена је датумом, временом и мјестом вашег рођења. Када провјеравате шта вам данас хороскоп поручује, он се заснива на вашој наталној карти.

Али то је само половина приче. Друга половина је ваша напредна карта. Замислите своју матичну наталну карту као астролошки снимак тренутка када сте се родили, а свој напредни графикон као мапу пута за разумијевање како ваше еволуирајуће ЈА тренутно дјелује у спрези са вашим окружењем.

Да ли то значи да се наш знак у хороскопу мијења сваке године?

Не, заправо прије ће бити да се мијења сваких 30 година. Сваки знак у себи садржи 30 степени, а Сунце се годишње помјери за свега један степен, што значи да вашем знаку у зодијаку треба око 30 година да би се промијенио. Иако бисте могли бити у искушењу да своју "промену хороскопског знака" оптужите за извесна дешавања у свом животу, није све тако једноставно. Година у којој се ваш напредни сунчев знак мијења зависи од тачног дана када сте рођени.
У суштини, ако сте рођени у првих неколико дана у свом знаку, ваше Сунце не би мијењало знак све док не бисте навршили пуних 30 година. С друге стране ако сте рођени пред крај знака, ваше Сунце би дату промјену извршило још док сте били веома млади, објашњавају астролози.

Ако узмемо за примјер да сте рођени 19. априла, ваш Сунчев знак се преселио из Овна у Бика у раном дјетињству, што може објаснити неке од наглих промјена у понашању које сте могли искусити као дијете. Стога се ваш знак неће поново мијењати све док не будете у раним тридесетим годинама.

Шта се догађа када се знак у хороскопу промјени?

Завежите се, полијећемо! Када сте 29 степени од свог сунчевог знака, многе чудне ствари почињу да вам се дешавају. Промјене су многе по питању ваших вриједности, животних фокуса, и најважније од свега ваше ЈА се манифестује на другачији, непознат начин. Укратко – нисте своји. То постаје очигледно око посљедњег степена и врло интензивно у првом степену новог знака, након чега постаје све дубље.

Међутим, то не значи да постајете друга особа. У суштини сте ви још ви, само вама управљају друге планете. Када планета промијени знакове, она добија нову енергију. То вас не мијења из корена, већ вам даје нови поглед на свијет, нове могућности. Имате могућност да себе доживите на нов начин. Такође веће су шансе да ћете бити спремни да разумете потребе других и њихове проблеме ако вам је то досад био проблем, пише womanhealth.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана