Мора да буде савршено: Највећи перфекционисти међу хороскопским знаковима

Г.С.
Мора да буде савршено: Највећи перфекционисти међу хороскопским знаковима

Неки људи ће отаљати посао и одрадити га на брзину, док ће други да се посвете и најмањем детаљу.

Ако припадате другој групи, вјероватно сте перфекционисти. Волите кад су ствари организоване, кад је све уредно и кад се и најмања ситница уклапа у цјелину.

Савршенство је често недостижно, али перфекционисти ће се увијек трудити да му се што више приближе.

Увијек је добро имати перфекционисте у свом тиму јер ће се они побринути за планове и организацију, али није им страно ни да напорно раде како би се све остварило. Међутим, неке људе ће много нервирати њихова тежња за савршенством и потреба за контролом.

1. Лав

Лавови ће увијек да изаберу ред прије него хаос, јер ће тако имати бољу контролу над оним што желе да постигну. Они увијек желе да буду први и најбољи у свему, а најбољи пут до првог мјеста за њих је стварање плана за успјех којег ће се упорно држати. Свјесни су да не може све увијек да буде савршено, а у неким стварима не одустају. Никад ништа неће направити напола, без обзира на то о каквој се ситници радило. Како би онда касније могли да се диве свом успјеху, ако знају да нису савршено одрадили сваки корак?

2. Дјевица

Дјевице су права дефиниција перфекциониста. Увијек су у потрази за новим пројектима и приликама да покажу колико су организоване и посвећене детаљима. Да ли познајете оне људе који увијек имају најчистији стан, најорганизованији сто у канцеларији и планер на ком су активности означене различитим бојама? Да, то су Дјевице. За њих је савршенство потреба и сматрају да мораш да будеш перфекциониста како би успјешно обављао ствари и добио осјећај да је нешто постигнуто. Све мање од савршеног је разочаравајуће (а то се односи и на људе).

3. Вага

Ваге разумију баланс, знају да у хаосу увијек мора да постоји мало реда и обрнуто. Неће се сломити да би све било савршено, али кад виде да им је превише нереда и хаоса у животу, знају да је вријеме да засучу рукаве. Они своје савршенство проналазе у чврстим опцијама и за њих је најгоре кад чују “можда”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана