Мирише на заруке: Ова три хороскопска знака ће пронаћи љубав свог живота до краја године

ГС
Foto: Илустрација

До краја године нам није остало још много, али остало је сасвим довољно да се некима живот промијени из коријена.

Три хороскопска знака ће до краја 2023. пронаћи љубав свог живота, а да то још и не слуте.

Рибе

Емотивне Рибе једва чекају прилику да се заљубе, а она би им могла закуцати на врата већ почетком октобра.

Познати као најњежније душице хороскопа, љубав ће пронаћи тако што ће будућој вољеној особи прискочити у помоћ кад јој то буде најпотребније, а она ће јој на томе захвалити неким знаком пажње попут изласка на вечеру или поклоном који ће Рибу брзо одушевити.

Неће требати дуго да међу њима заискри, а већ крајем године могли би закључити да су пронашли све оно што су до сад тражили па би за вријеме празника могле пасти и заруке.

Стријелац

Ватрени Стријелац ће љубав пронаћи током једне од својих авантура, а иако ће им њихова немирна природа испочетка говорити да побјегну главом без обзира, њихови ће осјећаји бити толико јаки да ће се умјесто тога стрмоглавити у однос.

Зимске мјесеце могли би провести нетипично за њих, ушушкани у кућној атмосфери, али биће толико заљубљени да неће ни примијетити да су помало успорили.

Доласком прољећа одушевиће се кад примијете да их нови партнер може, не само пратити у њиховим авантурама, већ ће их непрестано изненађивати новим идејама тако да чак ни неухватљивом Стријелцу неће стићи бити досадно.

Вага

Неодлучне Ваге ће се заљубити преко ушију, али требаће им неко вријеме да помире вјечну борбу разума и емоција и да дозволе себи да се упусте у нову љубавну причу.

Друга страна могла би бити нестрпљива у ишчекивању њихове одлуке, али Ваге неће допустити да им се намеће притисак, чак ни у овој ситуацији, преноси Стори.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана