Међу добрим возачима наћи ћете најчешће ове хороскопске знакове

tportal.hr
Међу добрим возачима наћи ћете најчешће ове хороскопске знакове

Добар возач ставља сигурност испред брзине, има добре рефлексе, сналажљив је и не гледа на пут као на писту. Проводимо велики дио дана за воланом, при чему пуштамо да на површину излазе најбоље и најгоре особине личности.

Добром возачу није стало до такмичења, него поштује прописе и друге учеснике у саобраћају. Ови хороскопски знакови спадају у боље возаче:

Јарац
По тим критеријумима, најбољи возач је Јарац. Заслужује то признање због стрпљења, одговорности и добре припреме за вожњу. Креће на вријеме урачунавајући гужве, провјерава услове на путу и није склон кршењу закона. Опрезан је с алкохолом и унапред обезбјеђује возача који ће га замијенити ако предвиђа 'луду забаву'.

Дјевица
Ако су вам сигурност и поузданост приоритети, Дјевица је возач за вас. Њене су одлике добро темпирање, опрез и савесност. Она све ради онако како је прописано у уџбенику и чини све да сведе ризик од несреће и казне на минимум. Нема изражен такмичарски дух и мирно допушта другима да је претичу. Понекад јој приговарају због спорости.

Близанци
Вјешт и флексибилан, има муњевите рефлексе и добро се прилагођава промјенама услова вожње. У трену проналази алтернативне путеве ако је главни затворен. Није му мрско да прекрши прописе, али то чини лукаво и непримјетно за органе власти. Морао би да се клони мултитаскинга (телефонирања и писања порука) за воланом.

Бик
Опрезан и помало суздржан, Бик је одличан возач под условом да га неко не изазове јер онда подивља. Приоритет му је да сачува здравље свог моторног љубимца и избјегне гњаважу са сервисерима, осигуравајућим кућама и полицијом. Ако наслути ризик од штете, максимално ће успорити и чак кочити саобраћај. Брзина му није страна, али само ако прописи и услови допуштају јурњаву.

Вођени мишљу “ти ћеш ми пресјецати пут, барабо?”, у најгоре зодијачке возаче убрајамо Овна, а друштво му праве Рибе, превише склоне сањарењу за воланом, и Стрелци јер нису склони озбиљном схватању прописа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана