Љубавни хороскоп за октобар: Коме све пропада, а ко ће бити "мажен и пажен"

ГС
Љубавни хороскоп за октобар: Коме све пропада, а ко ће бити "мажен и пажен"

Месечни хороскоп за октобар 2023. године доноси лепе вести за већину знакова Зодијака. Сазнајте шта Венера доноси сваком знаку хороскопа на пољу љубави!

ОВАН

Октобар мјесец Овновима доноси прилику да коначно сазнају шта заиста желе. Претходни период донео је турбулентна дешавања на пољу љубави. Прошлост и садашњост су у исто вријеме помешале прсте, емоције су биле узбуркане, а почетак октобра доноси нову енергију. Неке ствари постају јасније, правите ретроспективу и доносите важну одлуку. Заузети ће коначно средити љубавни сегмент, док слободни могу да очекују занимљива познанства крајем месеца.

БИК

Љубавни хороскоп за октобар 2023. година вам доноси јаке емоције! Уживаћете у лепим гестовима партнера, изненађењима и романтици. Средином месеца можете да очекујете понуду за путовање, заједничке активности или будуће планове. Спремни сте за виши корак и не либите се да то и покажете. Слободни Бикови би требало да воде рачуна о "забрањеним" аферама. Хороскоп вас саветује да се клоните заузетих особа, нећете моћи да избегнете проблем. Будите мудри.

БЛИЗАНЦИ

Монотонија, недостатак страсти и неповерење. Заузети Близанци до 15. октобра покрећу драстичну промену. Токсичан однос је најмање што вам треба у овом тренутку. Звезде кажу да је велика вероватноћа да се статус заузетих претвори у "соло". С друге стране, слободни ће уживати. Нова познанства, контакти и пуно дружења. Пријаће вам популарност, а крајем месеца упознајете мистериозну особу сличних интересовања. Пружите прилику и будите отворени за комуникацију.

РАК

Миран месец без великих промена. Нисте расположени за авантуре, партнеру и вама пријају одмор и време за себе. Искористите овај период да размислите о свему ономе што сте у претходном периоду разговарали. "Лопта је спуштена", а то сте желели. Слободни Ракови ће од 15. октобра 2023. године упловити у комуникацију са неком особом из иностранства. То може да буде путем друштвених мрежа или особе из пословног окружења. Уживаћете!

ЛАВ

Од 20. октобра 2023. године крећу занимљива дешавања. До тада нећете имати много времена да се бавите приватним животом. Случајан сусрет са особом из прошлости може опет да пробуди емоције у вама. Ако нисте испали фер према некоме у претходном периоду, ово ће бити идеална прилика да се искупите. Хороскоп вас саветује да будете искрени. Заузете Лавове крајем месеца чекају потешкоће, али заједничким снагама све превазилазе. Ово је период када ћете се у свему водити искључиво својом интуицијом.

ДЈЕВИЦА

Почетак месеца иде у вашу корист. Све тече онако како сте планирали, али сте склони претераном размишљању и анализирању. Потрудите се да прихватите своје мане, партнер ће вам скретати пажњу. Нема потребе да трагате за лошем када је све око вас позитивно. Партнер вам је посвећен у мери коју му време дозвољава. Слободне Девице уживају у соло статусу. Ако нисте у вези, очекујте занимљива кокетирања. Један флерт може да вам помути разум.

ВАГА

Љубавни хороскоп за октобар 2023. године каже да је ово период у ком јачате однос са партнером. Турбулентна дешавања су иза вас, коначно све долази на своје. Љубоморно чувате ваш однос и држите далеко од очију јавности. Ако сте у тајној вези, крајем мјесеца можете да очекујете супротно. Слободне Ваге ће блистати! Очекујте много удварача, позива и порука, изненађења! Пријаће вам да будете у центру пажње, крећите се што више можете.

ШКОРПИЈА

Из мисли вам не избија особа која вам је некада била блиска. Колико год се трудили да кренете напред, упорно се враћате уназад. Средином месеца пожелећете да ступите у контакт са њом, а хороскоп вас саветује да будете јасни. Код заузетих се јављају проблеми у комуникацији. Размислите да ли сте превише сурови према особама супротног пола. Можда остављате погрешан утисак и то само зато што сте преоптерећени неким другим стварима. Расположење се поправља почетком новембра.

СТРЕЛАЦ

Најлепши период икада! Драги Стрелчеви, ако сте се намерачили да се "скрасите", успећете! Јавља вам се жеља за породичним животом, а октобар 2023. године је повољан за такву одлуку. Ово ће бити најбољи месец и слободнима и заузетима. Док ће слободни да упознају особу јако сличну њима, заузети ће донети важне одлуке о даљим корацима. Уживајте, препустите се емоцијама и градите своје снове. Ово је ваш месец!

ЈАРАЦ

Ово је осетљив период за вас по разним аспектима. Могуће су емотивне блокаде у односу са партнером. Пријаће вам дани изолације или емотивне дистанце, јавиће се разне потешкоће. Савет је да скупите унутрашњу снагу и да имате пуно стрпљења за промене које долазе. У складу са својим темпераментом и емотивним статусом, одговорите на прилику која вам се нуди. Чувајте се исхитрених реакција и речи изговорених у афекту. Могу пуно да вас коштају.

ВОДОЛИЈА

Почетак октобра каже да сте склони честим променама у расположењу и лагано губите емотивну контролу. Преувеличавате своје емотивне потребе и субјективно оцењујете партнерово понашање. Будите искрени, средином месеца вас очекује озбиљан разговор када ће многе ствари изаћи на видело. Тајне радње вам не иду у корист. Ако сте слободни, очекујте занимљиве контакте и нова познанства. Неко ће вас шармирати и освојити харизмом!

РИБЕ

Љубавни хороскоп за октобар 2023. године каже да је ово период када сте у мирној луци. Прија вам партнер, желеће само да вама буде добро. Све ће тећи онако како сте планирали, организујте заједничке активности. Слободни су спремни да дају нову шансу, али овакву прилику добијају тек крајем месеца. Особа из пословног окружења је бацила око на вас. Добро размислите да ли је паметно мешати посао и љубав.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана