Љубавни хороскоп за април 2023. године

Г.С.
Љубавни хороскоп за април 2023. године

Љубавни хороскоп за април 2023. године је пред вама. Дjевице коначно раскидају, Лаву ново познанство, а овај знак боље да преспава

Ован

Овај мјесец неће бити лак за Овнове. Можда желите више независности. Али запамтите да је кључ здраве везе комуникација и отвореност. Ако дође до неспоразума, одмах о свему разговарајте с партнером. Самци ће имати прилику да упознају занимљиву особу. Овај мјесец се такође може описати као раздобље раста у свим подручјима живота, укључујући и романтична.

Бик

Бикови који су у дугим везама пожељеће заједно да оду на путовање. Сада можете сигурно да правите планове за будућност. Април ће бити добро вријеме за унутрашњи раст. Самци, имаћете прилику да упознате некога ко дијели ваша интересовања. Али немојте да пожурујете ​​ствари, пустите да се веза развија природно.

Близанци

Април ће вам донијети много прилика које ће вам омогућити да успоставите контакт са занимљивом особом. Најважније је да се не бојите да изађете из своје зоне комфора, дајте себи прилику да упознате људе и испробате нове ствари. Близанци који су у вези моћи ће да учврсте однос с партнером, па чак и досегну нови ниво. У слободно вријеме вриједи испробати занимљиву заједничку активност, на примјер, да посјетите изложбу или одете на краћи излет.

Рак

Ракови могу да постану отворенији и самоувјеренији у априлу. Не заборавите да се бринете за своју вољену особу, као и да искрено изразите своја осјећања и емоције. Ако имате недоумице око тога како би веза требало да се развија, април ће бити добро вријеме да рашчистите ствари и пронађете одговоре. Овај мјесец је такође повољан за проналажење нових познанстава.

Лав

У априлу ће Лавови лако показати своју романтичну страну у односу на вољену особу. Ово је одлично вријеме за уживање у састанцима и путовањима. Самци ће моћи да упознају занимљиву особу. Љубавни хороскоп за април 2023. каже да ће они који желе да заснују породицу тај сан моћи да остваре у блиској будућности. Али промјене се неће догодити саме од себе, требаће труда.

Дјевица

У блиској будућности за Дјевице ће започети доба истине. То значи да ће сви трикови и манипулације бити откривени. Али не би требало да бринете, јер ће такви догађаји донијети само користи. Они који су били у тешким везама коначно ће их моћи прекинути и скинути терет са себе. Срећни парови постаће још ближи. Дјевице које су недавно доживјеле раскид упознаће особу која ће да их цијени и поштује.

Вага

За Вагу је вријеме за промјене. У априлу ће из њихових живота отићи сви који их нису цијенили и због којих су се осјећали лоше. Можда боље да преспавају мјесец. Развод неће бити најпријатнији, али ће вам омогућити да се ријешите пасивне агресије. Немојте жалити због импулсивних одлука, оне ће вам дугорочно помоћи да постанете срећнији. Они који су у вези морају да буду способни да пронађу равнотежу између својих жеља и партнерових потреба.

Шкорпија

У блиској будућности могуће су велике промјене у животу Шкорпија. Највјероватније ће проблеми бити повезани с повјерењем. Али немојте доносити исхитрене одлуке. Будите опрезни и не заборавите да подијелите своје мисли с партнером. У случају сукоба сасвим је могуће ријешити га мирним путем. Ако сте у потрази за љубављу, ово раздобље је доста повољно. Шкорпије ће ускоро моћи да упознају особу која ће им унијети пуно радости и енергије у живот.

Стрелац

У априлу би Стрелац могао да има јаку жељу за проналаском нових познанстава. Ипак, будите опрезни јер се можете наћи у тешкој ситуацији када будете морали да доносите одлуке везане за вашу тренутну везу. Ваш партнер се може осјећати инфериорно, стога морате бити крајње искрени с њим. Само у овом случају биће могуће превладати потешкоће и ојачати однос.

Јарац

Хороскоп каже да је овог априла за Јарце посебно важно да буду искрени и отворени у односима. Немојте се бојати да изразите своја осјећања и искуства и да их подијелите с партнером. Ако сте дуго у вези и осећате да се страст смирила, сада је вријеме да је вратите. Они жељни љубави имаће прилику да упознају занимљиву особу на културним догађајима. Такође, не одбијајте учествовање на семинарима или конференцијама јер ћете тако стећи занимљива познанства.

Водолија

Водолије ће ускоро имати прилику за потенцијалног партнера. То може бити неко кога познајете или потпуно нова особа. Можете га упознати онлајн или на неком догађају. Главна ствар је не бојати се да направите први корак. Ако сте већ у вези, вриједи више времена проводити с партнером. Можете припремити романтичну вечеру или нешто поклонити без разлога.

Риба

Рибе могу да имају проблеме у комуникацији с вољеном особом. Али, ово је раздобље изврсно за ријешавање сукоба и проналажење компромиса. Али за изградњу здраве комуникације важно је остати искрен и не бојати се да покажете рањивост. Рибе такође морају да одлуче шта тачно очекују од везе. Уопште, април ће бити добро раздобље за угодне промене, преноси City magazin.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана