Љубавни хороскоп од 15. до 21. априла: Ево чега треба да се чувате

Лепота и здравље
Љубавни хороскоп од 15. до 21. априла: Ево чега треба да се чувате

Љубавни хороскоп од 15. до 21. априла доноси прелазак Сунца из знака Овна у знак Бика.

Комуникација ће многим представницима Зодијачког круга бити веома пријатна, али се морате чувати обмана и узалудних нада. Неке ситуације ће бити веома двосмислене. Најбољи дани за романтична дешавања ће бити уторак и сриједа.

Ован

Ове недјеље ћете бити заузети са састанцима са симпатијом или бар маштањем са њом. Комуникација ће бити обојена пријатним емоцијама, комплиментима и духовитим шалама. Неки Овнови ће морати да балансирају између две симпатије. Ако имате нешто да кажете, реците то прије викенда.

Бик

Многи Бикови ће имати проблема да се одупру необавезном флерту, тајној преписци или забавној, лаганој авантури са примјесама двосмислености. За оне Бикове који су превише лако подлегли шарму тренутка, петак и субота ће им помоћи да схвате своје праве приоритете.

Близанци

Будите активни током радне недјеље како бисте искористили прилике које вам се пружају. током викенда, комуникација са симпатијом ће и даље имати онај почетнички шарм. Међутим, околности ће се дјелимично променити. Неке пријатне прилике могу бити изгубљене, привремено или заувијек.

Рак

Ракови ризикују да уђу у зачарани круг са романтичним везама и личним разговорима. Напредак у развијању романсе или испуњавању обећања може се показати као пријатна илузија, а сама комуникација може бити проблематична. Многи представници знака ће имати осјећај да се нису макли са почетка.

Лав

Звијезде поручују Лавовима да ће ове недјеље имати много пријатних тренутака у комуникацији са вољеном особом. Међутим, за најактивнији контакт са њим је боље користити радне дане (посебно уторак и сриједа). За викенд се може промјенити љубавна ситуација, дио ваших планова или статус везе.

Дјевица

Током ове недјеље Дјевице не треба да се изненаде ако одједном изгубе међусобно разумјевање са својом симпатијом у петак или суботу. Упркос томе што ће универзум бити на вашој страни, ових дана се може показати да имају мање среће у љубави јер ћете се понашати по навици, а не како вас тренутак носи.

Вага

Ове недеље звијезде вам савјетују да чешће буду са својим партнером и уживају у њиховом друштву. Најскладнији дани за комуникацију о интимним темама су уторак и сриједа. У понедјељак и недјељу вам неће шкодити да будете мало дипломатичнији и пажљивји. Неће бити свађа, али обратите пажњу на сумњиве трагове.

Шкорпија

Шкорпије ће морати да се прилагоде ситуацији и да се сјете да су неки њени аспекти, иако су дјеловали као дуготрајни, ипак привремени. Многе страствене жеље ће се показати као хир који ће убрзо бити заборављен. Нема смисла градити дугорочне планове на основу њих.

Стријелац

Уторак и сриједа ће бити најбољи дани за сусрете са симпатијом. Биће и добрих предуслова за пријатан излазак у недјељу увече. Могуће је да ће вам се додати још брига и да ће се расположење променити из лирског у прагматичније.

Јарац

Представници знака који су заљубљени би требало да се у понедјељак и недјељу понашају веома опрезни. Нема потребе да страхујете од криза и стреса, али постоје предуслови за двосмислене тренутке који ће вашем партнеру деловати смијешно, али могу да унесу сумњу или неспретност самим Јарчевима.

Водолија

У току ове недеље, Водолије ће имати најскладније тренутке у љубави у уторак и сриједу. Међутим, будите пажљиви јер пријатна комуникација ових дана може да подстакне превелику наду и да вас подстакне да пређете границу. У недјељу увече се очекују лијепе вести и међусобно разумјевање.

Рибе

Рибама се саветује да не диктирају правила и да је боље да прилагоде интеракцију са представницима другог пола захтјевима ситуације. Ово није најбољи период за испољавање упорне иницијативе и покушаје да се везе изграде једном за свагде или да добијете извесност у њима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана