Ljubavni horoskop od 15. do 21. aprila: Evo čega treba da se čuvate

Lepota i zdravlje
Ljubavni horoskop od 15. do 21. aprila: Evo čega treba da se čuvate

Ljubavni horoskop od 15. do 21. aprila donosi prelazak Sunca iz znaka Ovna u znak Bika.

Komunikacija će mnogim predstavnicima Zodijačkog kruga biti veoma prijatna, ali se morate čuvati obmana i uzaludnih nada. Neke situacije će biti veoma dvosmislene. Najbolji dani za romantična dešavanja će biti utorak i srijeda.

Ovan

Ove nedjelje ćete biti zauzeti sa sastancima sa simpatijom ili bar maštanjem sa njom. Komunikacija će biti obojena prijatnim emocijama, komplimentima i duhovitim šalama. Neki Ovnovi će morati da balansiraju između dve simpatije. Ako imate nešto da kažete, recite to prije vikenda.

Bik

Mnogi Bikovi će imati problema da se odupru neobaveznom flertu, tajnoj prepisci ili zabavnoj, laganoj avanturi sa primjesama dvosmislenosti. Za one Bikove koji su previše lako podlegli šarmu trenutka, petak i subota će im pomoći da shvate svoje prave prioritete.

Blizanci

Budite aktivni tokom radne nedjelje kako biste iskoristili prilike koje vam se pružaju. tokom vikenda, komunikacija sa simpatijom će i dalje imati onaj početnički šarm. Međutim, okolnosti će se djelimično promeniti. Neke prijatne prilike mogu biti izgubljene, privremeno ili zauvijek.

Rak

Rakovi rizikuju da uđu u začarani krug sa romantičnim vezama i ličnim razgovorima. Napredak u razvijanju romanse ili ispunjavanju obećanja može se pokazati kao prijatna iluzija, a sama komunikacija može biti problematična. Mnogi predstavnici znaka će imati osjećaj da se nisu makli sa početka.

Lav

Zvijezde poručuju Lavovima da će ove nedjelje imati mnogo prijatnih trenutaka u komunikaciji sa voljenom osobom. Međutim, za najaktivniji kontakt sa njim je bolje koristiti radne dane (posebno utorak i srijeda). Za vikend se može promjeniti ljubavna situacija, dio vaših planova ili status veze.

Djevica

Tokom ove nedjelje Djevice ne treba da se iznenade ako odjednom izgube međusobno razumjevanje sa svojom simpatijom u petak ili subotu. Uprkos tome što će univerzum biti na vašoj strani, ovih dana se može pokazati da imaju manje sreće u ljubavi jer ćete se ponašati po navici, a ne kako vas trenutak nosi.

Vaga

Ove nedelje zvijezde vam savjetuju da češće budu sa svojim partnerom i uživaju u njihovom društvu. Najskladniji dani za komunikaciju o intimnim temama su utorak i srijeda. U ponedjeljak i nedjelju vam neće škoditi da budete malo diplomatičniji i pažljivji. Neće biti svađa, ali obratite pažnju na sumnjive tragove.

Škorpija

Škorpije će morati da se prilagode situaciji i da se sjete da su neki njeni aspekti, iako su djelovali kao dugotrajni, ipak privremeni. Mnoge strastvene želje će se pokazati kao hir koji će ubrzo biti zaboravljen. Nema smisla graditi dugoročne planove na osnovu njih.

Strijelac

Utorak i srijeda će biti najbolji dani za susrete sa simpatijom. Biće i dobrih preduslova za prijatan izlazak u nedjelju uveče. Moguće je da će vam se dodati još briga i da će se raspoloženje promeniti iz lirskog u pragmatičnije.

Jarac

Predstavnici znaka koji su zaljubljeni bi trebalo da se u ponedjeljak i nedjelju ponašaju veoma oprezni. Nema potrebe da strahujete od kriza i stresa, ali postoje preduslovi za dvosmislene trenutke koji će vašem partneru delovati smiješno, ali mogu da unesu sumnju ili nespretnost samim Jarčevima.

Vodolija

U toku ove nedelje, Vodolije će imati najskladnije trenutke u ljubavi u utorak i srijedu. Međutim, budite pažljivi jer prijatna komunikacija ovih dana može da podstakne preveliku nadu i da vas podstakne da pređete granicu. U nedjelju uveče se očekuju lijepe vesti i međusobno razumjevanje.

Ribe

Ribama se savetuje da ne diktiraju pravila i da je bolje da prilagode interakciju sa predstavnicima drugog pola zahtjevima situacije. Ovo nije najbolji period za ispoljavanje uporne inicijative i pokušaje da se veze izgrade jednom za svagde ili da dobijete izvesnost u njima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana