Љубав им је јача страна - хороскопски знаци којима је брак једноставно суђен

ГС
Љубав им је јача страна - хороскопски знаци којима је брак једноставно суђен

Сви ми жудимо за вјечном љубављу, али људи често не схватају да су бракови само почетак, умјесто срећног краја.

 Дио брачног живота су наравно и негативне ствари попут несрећа, индискреција, скандала и низа лоших дана, али стабилан пар је у стању да преброди олује, успут одржавајући љубав и посвјећеност.

Дакле, набрајамо хороскопске знакове који су у стању да одрже љубав живом након деценија, и деценија брака.

Рак

Они се сматрају за праве романтичаре. Када су Ракови у питању, слободно можете рачунати на њихову вјечну оданост. Иако понекад знају да вам траже превише пажње, знаћете да сте им и након неколико деценија брака и даље на првом мјесту, да су према вама увијек искрени и да су заљубљени у вас као и првог дана.

Вага

Ако тражите некога ко ће са вама пребродити апсолутно све животне олује, онда се венчајте са Вагом. Можда нису махери када је романтика у питању, али њихово срце ćе куцати само за вас од првобитне заљубљености па све до зреле љубави. Они вам љубав показују тако што вам константно помажу, а то им не пада ни мало тешко, јер вас обожавају!

Бик

Дугогодишњи партнери Бикова често изјављују како их њихов супружник гледа са истом искром у очима и након неколико година брачног блаженства. Без обзира на то колико се промјените током година, можете рачунати на њихову приврженост и поштовање јер ćе се држати својих брачних завјета шта год да се деси.

Близанци

Близанци су стекли лошу репутацију као људи који не могу да се одрекну успутног флертовања, али чињеница је да се веćина њих заиста посвети браку. Када се смире и одлуче да стану на "луди камен", њихов супружник ужива у њиховој пажњи цио живот. Лоша страна је то што често не виде ни једну ману на свом партнеру, али када је у питању "одржавање искре", нико то не ради боље од Близанаца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана