Лава очекује добитак, Вагу изненађује необичан позив, а ви?

ГС
Лава очекује добитак, Вагу изненађује необичан позив, а ви?

Прочитајте дневни хороскоп за 19. септембар 2022. године!

ОВАН

Дневни хороскоп за 19. септембар 2022. године вам предвиђа велики успјех на пословном плану, који ће пратити и новчани добитак. Ако нисте у вези, добијате позив за излазак о каквом сте маштали. У кући вам предстоји нека поправка коју одлажете недјељама, најбоље је да јој се данас посветите.

БИК

Није добар дан за путовања, одложите их за неку другу прилику. Будите флексибилнији у приступу људима, јер не знате шта се крије иза њиховог "чудног" става. Неко у породици покушава да вам диктира како да се понашате, али слободно то занемарите уместо да се нервирате.

БЛИЗАНЦИ

Дневни хороскоп за 19. септембар савјетује вас да дубоко удахнете и подсјетите се колико сте способни. Предстоји вам неки пројекат због којег сте нервозни, али нема потребе, све ће бити у најбољем реду. Припазите зглобове, могућа је укоченост.

РАК

Добијате одличну понуду за нови посао али биће вам потребно неколико дана да је размотрите. Данас вас нервирају најобичније ствари, гужва у саобраћају, вријеме... Држите у фокусу оно што је важно и немојте да расипате енергију на ситнице.

ЛАВ

Дневни хороскоп вам предвиђа новчани добитак, и већ знате на шта ћете га потрошити! Будите великодушни и испланирајте и поклон за драгу особу која ускоро прославља важан јубилеј. Ако дуго сједите за рачунаром, савјетује вам се истезање, нарочито у пределу доњег дјела леђа.

ДЕВИЦА

Нова љубав вам стиже ако нисте у вези, и обориће вас с ногу! Биће ово узбудљива јесен када је љубав у питању. Припазите с новцем да се не бисте непријатно изненадили крајем мјесеца.

ВАГА

Дневни хороскоп вам најављује да коначно стиже добра вијест у вези с послом! Размишљате о некој већој промјени животног стила, али имате утисак да вас партнер не подржава. Очекујте необичан телефонски позив.

ШКОРПИЈА

Будите активнији јер вам дневни хороскоп предвиђа велики пад енергије. Физичка активност ће вам пријати, и телу и духу! Нека особа из ваше околине се осјећа запостављено, пружите јој пажњу и издвојите вријеме за њу.

СТРЕЛАЦ

Очекује вас флерт са неком особом која је мало старија од вас. Овај период у вама увијек буди жељу за авантуром, и ако сте спремни на нови корак, нека то буде и више од флерта. Уздржите се од већих трошкова данас.

ЈАРАЦ

Дневни хороскоп вам је у знаку новчаног добитка који није везан за посао. Партнер се понаша непредвидиво и то вам уноси нервозу, морате да попричате како бисте пронашли стабилно тло за вашу везу. Не претјерујте данас с храном да не бисте оптеретили желудац.

ВОДОЛИЈА

Ваша креативност жели да се искаже у пуном сјају, а данас вам обавезе то уопште не дозвољавају и то вам ствара фрустрацију. Ваша душа је умјетничка, а тренутни живот пун "досадних" задатака. Сачекајте викенд и дозволите себи да заблистате!

РИБЕ

Дневни хороскоп за 19. септембар најављује вам важан разговор. Могуће је да сте преузели неку иницијативу или добили идеју на послу, али да још увијек никога о томе нисте обавјестили. Будите опрезни, ако успе покупићете похвале, али ако не успе, одговорност и кривицу ће сви свалити на вас.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана