Лав не зна да каже не, Рибе умишљају болести

Глас Српске
Лав не зна да каже не, Рибе умишљају болести

Ракови су склони психичким проблемима, Дјевице због немогућности испољавања осјећаја падају у депресију, а Ваге толико желе да све буде савршено - да све покваре...

Ован

Овнови често имају здравствених проблема с главом, односно с очима, ушима и носем. Што се духовног стања тиче, ако им крене лоше у животу и због тога падну у депресију, знају да погну за дрогом и алкохолом. Иначе, Овнови се предају свему ентузијастично, али чим тај осјећај спласне, губе интерес и окрећу се другим стварима. Могло би се рећи да су помало површни.

Бик

Припаднике овог знака промјене у животу једноставно ужасавају. Они воле да живе онако како су навикли, па макар то и није баш нешто посебно и могло би да буде пуно боље. Ако су присиљени на промјене, могу да падну у депресију. Значи, највећа слабост овог знака је неприлагођеност, па је то и највећа кочница на путу према успјеху и бољем животу. Што се здравља тиче, Бикови најчешће имају проблема вратом, грлом и штитном жлијездом.

Близанци

Они су стално у некој журби па се тако односе и према оброцима - неријетко изјуре из куће, а да нису ништа појели нити попили. Због тога знају да посегну за нездравим грицкалицама. Такав начин живота код њих неријетко резултира јаком нервозом. Припадници овог знака знају да имјуи проблема, осим са живцима, и с плућима, раменима те рукама. Иначе, мана им је и што су врло површни у међуљудским односима, иако се то њима тако не чини.

Рак

Људи рођени у овом знаку врло су осјетљиви, чак и претјерано - што води наглим промјенама расположења и развоју неких болести повезаних са психом. Превише их погађају туђи проблеми. Знају да имају проблеме с бубрезима, желуцем, прсима и пробавом. Често добијају чир на желуцу управо због тога што не могу да се опусте како треба.

Лав

Припадници овог знака не знају да кажу "не!" кад осјете да су превише оптерећени. Они свему приступају с пуно полета што исисава енергију из њих, умјесто да ту количину усмјеравају само на оне ствари које су важне. Мана им је што не могу да селектују неке ствари по важности, већ свима приступају једнако ентузијастично. То је можда зато што у свему желе да буду најбољи, иако некада треба признати да постоје и бољи. Због свега тога знају да имају депресивне епизоде у животу и проблеме са здрављем због пада имунитета, нпр. повишену температуру тијела.

Дјевица

Дјевицама је највећа мана што не знају да испољавају своја осјећања, па често дјелују емотивно, хладно, иако су далеко од тога - у њима "кува" мноштво емоција. Управо зато што осећања не испољавају како треба и не могу да се опусте, а знају да буду немирне, живе под сталним стресом, а све то може лако да их доведе до депресије. Често имају проблема са пробавом, а неријетко и с кожом.

Вага

Рођени у знаку Ваге најсрећнији су када је све око њих лијепо и складно - од уређења дома, физичког изгледа до међуљудских односа. Ипак, понекад толико желе да све буде савршено да тиме почну да оптерећују и себе и друге, чак до те мјере да покваре и атмосферу и односе с другим људима. Кад се то догоди онда сами себи предбацују што све није било савршено како су планирали. Све то води константном незадовољству и негативним осјећањима који знају у њима да се развијају, а што може да доведе до тога да постану песимистични. Знају да имају проблеме с кожом, бубрезима и доњим дијелом леђа.

Шкорпион

Велика мана припадницима овог знака је љутња, јер тада губе контролу и знају да буду безобразни и арогантни. Такође, склони су наглим промјенама расположења и бурним реакцијама што је врло стресно и за њих и за људе који им се нађу у близини. Шкорпиони су често емоционално нестабилни и понекад скривају осјећања, па се борба води унутар њих самих. Због тога знају имати симптоме болести иако је физички све у реду с њима и да пате од проблема са живцима.

Стрелац

Припадници овог знака врло су живахни и воле да буду у покрету, па чешће него остали знакови знају уганути зглобове, имати модрице итд. И све би то било нормално да се не догађа управо Стрелцима. Наиме, када су повређени или болесни, они су у стању да тероришу све око себе. Немогућност кретања у њима изазива негативне емоције и нервозу, а понекад и депресију. Знају да имају проблеме с куковима, јетром и крви.

Јарац

Јарци су рођени вође и због тога често на себе преузимају више терета него што би требало и више него што се од њих очекује. Уз то мисле да константно морају да имају све под контролом, а што само показује да немају повјерења у људе око себе. Такав став у животу резултира сталним стресом и осјећањем немира. Знају да имају површна осјећања и да не презају ни пред чиме на путу према циљу. Неријетко имају проблеме с високим крвним притиском, слезеном, костима и зглобовима.

Водолија

Рођени у овом знаку мијењају расположење таквом брзином да их је тешко пратити. Из стања велике среће у секунди могу да упадну у малодушност или љутњу. Мана им је и што су помало егоцентрични и површних осјећања за ближње, иако то знају вешто прикривати иза духовних погледа на живот. Други људи им знају бити важнији од, на примјер, властите дјеце - иако то можда не раде свијесно. Често пате од депресије и проблема са живцима, као и слабе циркулације.

Рибе

Рибе су врло осејћајне и знају на себе преузимати туђе проблеме и уживљавати се у њих. И све би то било у реду да у томе не претјерују толико да на крају себе потпуно исцрпе. Тада су склоне умишљати како су добиле неку болест, а заправо им само треба одмор и опуштање. Знају имати депресивне епизоде и у тим периодима не желе чути нити видјети никога. Од физичких тегоба нагињу упали плућа, прехлади и другим болестима дисајних органа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана