Који знак је ваш идеалан партнер у кревету?

Агенције
Који знак је ваш идеалан партнер у кревету?

У кревету с Биком чека вас дуга предигра, а Ваге траже секси сценографију, лепршави доњи веш и сензуалну музику.

Тешко да се на основу хороскопа доносе неке важне љубавне одлуке, али чињеница је да с неким знацима имамо бољу енергију и притом мислимо на ону сексуалну. Ако сте у потрази за искуством живота, није на одмет провјерити шта кажу звијезде.

Ован

Асертивни и помало агресивни, овнови траже побједу. Чешће су ловци, него улов, а за своје сексуалне перформансе траже тренутну потврду. Не замарају се емотивним игрицама, а у тренуцима њежности воле масирање главе.

Најбољи спој: Лав, вага, дјевица, шкорпија.

Бик

Више сензуални, него сексуални. Биковима је предигра с пуно мириса, звукова и додира скоро важнија од самог вођења љубави. Нису од оних који траже секс, избјегавају авантуре за једну ноћ и радије чекају да неко пронађе њих.

Најбољи спој: Шкорпија, рак, дјевица, јарац.

Близанци

Опуштени су и широких видика. Воле секс на неуобичајеним мјестима, зачињен с пуно експлицитних реченица. Близанци су склони флерту, увијек у потрази за нечим новим. За њих је секс забава па се најбоље слажу с партнерима који су маштовити у кревету.

Најбољи спој: Ован, близанци, стријелац, водолија

Рак

Креативни су и сензуални, воле завођење. Ракови су изразито интуитивни и најчешће знају шта годи њиховом партнеру. Секс је за њих препун љубави и пожуде, а како су изразити гурмани, предигра с раком често укључује храну.

Најбољи спој: Бик, лав, јарац, рибе.

Лав

Изразито израженог либида, у потрази за сексуалним партнером лавови се најчешће ослањају на свој неодољиви шарм. Увијек су добро друштво, воле да задовоље, али и да буду задовољени. У кревету су страствени и траже сталну потврду. Обожавају завођење и предигру, а посебно су осјетљиви на леђа.

Најбољи спој: Шкорпија, ован, стријелац, лав.

Дјевица

Енергичне дјевице су далеко од невинашаца. Сексуалне су и сензуалне. Обожавају додиривање, дуге пољупце и њежне масаже. Око секса не дижу буку, него се ослањају на осећај.

Најбољи спој: Бик, вага, рибе, јарац.

Вага

Најпрефињенија од свих хороскопских знакова, вага има непогрешив укус, али је њежна и осјетљива. Зато је за њих секс првенствено стимулација на менталном нивоу. Нису имуни на флерт, обожавају секси сценографију, лепршав доњи веш и сензуалну музику.

Најбољи спој: Ован, близанци, лав, стријелац.

Шкорпија

Шкорпије су изразито сексуалне. Вођење љубави код њих је готово увијек проткано драмом и узбуђењем. Воле игре моћи, а због јако израженог либида и јаких емоција, често занемарују сопствене потребе, пише Прва.рс.

Најбољи спој: Бик, лав, шкорпија, риба.

Стријелац

У кревету су шармантни, њежни и пажљиви. Свакодневни секс може брзо да им досади, па од партнера увијек траже да буду спонтани. Слободне стријелчеве често прати глас да су помало промискуитетни, а у везама такође воле одређену дозу слободе како би могли да испробавају нове ствари.

Најбољи спој: Лав, ован, близанци, водолија.

Јарац

Баш као и шкорпије, јарчеви су истовремено сексуални и сензуални. Како бисте их узбудили, није потребно ништа превише компликовано. Ипак, ноге и колена су им осетљивији од остатка тијела. Не воле да их пажњом, пољупцима и загрљајима обасипате у јавности, али зато у кревету и те како очекују похвалу.

Најбољи спој: Рак, бик, јарац, девица.

Водолија

Водолије се сматрају најмање конвенционалним од свих хороскопских знакова у свим сегментима живота. Обожавају да их заводе, али ипак воле да задрже и нешто сопствене моћи. Ако су на истом менталном нивоу с партнером, у кревету ће бити максимално ентузијастични и маштовити.

Најбољи спој: Близанци, водолија, стријелац, дјевица.

Рибе

Рибе се слажу с најразличитијим врстама људи и немају проблем с привлачењем пажње. У кревету су романтични и заиграни. Освојићете их маштовитом техником. Више воле да  задовоље него да буду задовољени.

Најбољи спој: Шкорпија, рак, дјевица и вага.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана