Који знак је идеалан за љубав, а од ког треба да бјежите

Агенције
Који знак је идеалан за љубав, а од ког треба да бјежите

Упознали сте жену, мушкарца који вам се баш допада, али не знате много о тој особи. Многе ствари ћете сазнати преко хороскопског знака.

ОВАН

Овнови су дарежљиви,  обасипају вас пажњом, вечерама и дивним поклонима… Са њима се осјећате као једина особа на овом свијету. Имате комплетно повјерење у Овна.

Али, морате бити опрезни. Доста њих су преваранти и опортунисти. Може да вам се деси да слушате о томе колико су мушкараца или жена до сада завели, а онда оставили, као и то да су они свда тражени и омиљени гдје год се појаве.

БИК

Бик се као и сви други знаци дијели на двије половине. Имате оног Бика који вам нуди сигурну будућност, љубав и поштовање. А са друге стране имате немогућег егоисту.

Бик није склон варању. Он је пун маште и сензуалности, који никако не смијете да нарушите. Имајте повјерења у њега и пустите га да ужива у свом слободном времену, без бриге.

БЛИЗАНЦИ

Лако је заљубити се у Близанца, посебно ако припада оној шаљивој врсти. Тај вас засмијава по цио дан. Са њима вам никада није досадно. Воле да уче, путују, али прије свега да се виђају са људима, ма чији они пријатељи били.

У друштву су веома угодни и расположиви. Врло су симпатични, велики заводници, зато што рачунају на своју интелигенцију. Али ако су озбиљно за некога везани, неће се упуштати у неозбиљне излете.

Међу Близанцима ипак има и оних о чијој би се интелигенцији могло расправљати и који су више склони крутости и непомирљивостима, они су површни, цинични и тешки.

РАК

Ракови умију да буду врло срдачни и љупки, сјајни брачни партнери и нежни родитељи. Свиђа им се све што је везано за њихов дом. Са овим Раком ћете бити пресрећни. У кревету су врло пажљиви, што је додатно чини идеалним партнерима.

Они други Ракови су саможиви, не воле кућу и породицу. Више су расипници него дарежљивци.

ЛАВ

Ово је прави краљ животиња и ви ћете ви бити његова краљица. Због тога Лавови готово свакога остављају отворених уста. Са времена на вријеме могу да буду мегаломани, али зато и те како знају да засучу рукаве и вриједно раде, као што знају да буду весели и радосни попут дјеце. У кревету су љубавници и то на завидном нивоу.

Друга страна, они "лоши" Лавови су гунђала и стално су мрзовољни.

ДЈЕВИЦА

Дјевице је лако вољети, поготово оне које су сналажљиве и које знају да буду сензибилне и нежне. Такве Дјевице ће вам показати пажњу коју нисте до сада апсолутно нигде и ни код кога срели. Свакодневни живот с оваквом Дјевицом је врло лак и угодан.

Важно је, међутим, овде запамтити да је и Дјевицама потребна велика пажња и наклоност којом вас оне иначе засипају. Ако упознате Дјевицу која одише скромношћу и штедљивошћу, биће да нисте на правом трагу.

ВАГА

Са Вагом слободно можете да се опустите у упустите у лијепу љубав. Посебно ако је то Вага која одише љепотом, равнотежом, елеганцијом… Ако бисте хтјели да испровоцирате партнера рођеног у овом знаку, будите сигурни да ће он ипак сачувати своју уравнотеженост.

Помоћи ће вам да оснујете топли дом у ком ћете имати честе госте и интересантне сусрете с врло занимљвим људима и мјестима. Значи ли то да никада нећете моћи бити сами? Напротив.

ШКОРПИЈА

Лијепо је вољети Шкорпиона који, када успије да уравнотежи све елементе свога знака, постаје изванредна особа, поверљива, одлучна и конкретна. Оно што ће вас код њих дирнути њихова је виталност која се очитује на свим пољима: од односа према породици до односа према пријатељима и послу, од креативности до способности да уживају у слободном времену.

Симпатични су, оптимисти и воде рачуна о новцу у смислу да тачно знају колико треба да троше, а колико да штеде. Осим тога, веома су храбри и не допуштају да се било што поремети и уништи. Али ако није успоставила равнотежу, боље бјежите.

СТРЕЛАЦ

Без икаквог страха се можете везати за Стрелца ако примјетите да се ради о особи која је пуна ентузијазма и позитивне енергије.

Они најбољи Стрелци су врло симпатични, спортски типови, по природи врло широкогруди. Можете да будете сигурни у њихову оданост. Ипак, нажалост, понекад много воле да мијењају партнере.

ЈАРАЦ

Ако вам се свиђа неки Јарац, мораћете да будете веома опрезни и провјерити с ким то имате посла, наравно у настојању да пронађете онога који је међу бољима. Ове су особе способне да заштите партнера, да учине све да вас усреће и створе мир у којем ћете уживати како данас, тако и у будућности.

Нажалост, већина Јараца су велики егоисти када је секс у питању, и то им је највећа мана.

ВОДОЛИЈА

Ако налетите на ону праву Водолију, може се слободно рећи да сте извукли главну премију на лутрији која се зове љубав! Имаћете партнера који је симпатичан, знатижељан, образован и информисан, увијек оригиналан и занимљив.

Бићете поносни на свог партнера због његових интелектуалних вредности и маште, али никада се немојте жалити на остало.

РИБЕ

Ах, те Рибе! Има их заиста изванредних, сјајних, баш као да су изашле из бајке! С њима ћете доживљавати тренутке из "1001 ноћи", те ће вам, захваљујући својој сензибилности, дати до знања да сте потпуно схваћени до највећих дубина своје личности.

Међутим, као што то обично бива, има и оних других, који нису баш оволико сјајни и погодни за заједнички живот. Ако налетите на таквог представника Риба, имаћете посла с особом која ће стално у пијесак да закопава своје проблеме и недоумице, растресеност и неконкретност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана